Arrangementet er fullført.
Lammekjøtt er det norske landbruks stolthet. Kokkene på Bølgen & Moi Tjuvholmen lærer deg å tilberede lammekjøttet slik det fortjener. Ikke bare selve steken, men også alt det andre deilige du kan bruke kjøttet til.
Dette kurset tar for seg klassikere, med profesjonell og lekker tilbereding.
– Helstekt lammelår, både tradisjonelt stekt med ben, men også utbenet og fylt med godsaker.
– Lammefrikassé av lammebog, mormors oppskrift.
– Lammecarré på fransk vis.
– Braisert lammeskank.
– De beste sausene.
-Og alt det andre som hører med. Perfekt temperatur, den beste krydringen og det optimale tilbehøret.
Kurset passer for: Alle. Litt erfaring og grunnkunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.
Matservering: Ja – smaksprøver underveis i kurset og middag avslutningsvis.
Dato og tid: Tirsdag 20. mars 2018, kl. 18.30 – ca. 22.30 .
Pris: Kroner 1950,- pr. person.
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo
OBS: Kun 12 plasser.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.