Arrangementet er fullført.
Kokkenes dag er en 1-dags matfestival med fokus på kokker og deres restauranter.
Festivalen ble arrangert for første gang i 2017 av Tom Victor Gausdal ved Strand restaurant, rett utenfor Oslo.
I 2017 hadde festivalen over 2000 besøkende og hele arrangementet var en stor suksess.
Festivalområdet er på gressbanen utenfor Strand restaurant. Her samles et utvalg av restauranter for å vise frem noe av det de holder på med og for å presentere seg for et stort publikum.
Alle stedene server derfor smakebiter av sin meny og Strand står for servering av drikkevarer.
I løpet av dagen arrangeres det små konkurranser, underholdning, kåring av Kokkenes Kokk og moro for hele familien.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.