Julero med PUST

Kulturkirken Jakob
17. desember 2017, 19:00-20:30

ntso

Hjertelig velkommen til en konsert som gir deg garantert julestemning og senkede skuldre i førjulsstria!

Med sitt kritikerroste julealbum «Julero» og tradisjonsrike julekonserter har PUST sunget seg inn i nordmenns hjerter, og juleturnéen med det internasjonalt anerkjente vokalensemblet har etablert seg som en viktig førjulstradisjon over hele landet. Du husker kanskje også sekstetten som deltagere på Beat for Beat julespesial på NRK1 for noen par år tilbake. I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker julero.

Aftenposten beskrev Julero som «et julealbum for evigheten» og inkluderte det på sin topp10-liste over tidenes julealbum som er et must å ha i platesamlinga di, i selskap med blant andre Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft. I motsetning til flere av de andre på den lista; PUST kan du også oppleve live!

PUST har denne høsten gitt ut sitt femte album; «Huggu over vatn» (Grappa).

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

Kjøp billetter her >>

Kulturkirken Jakob

Adresse
Hausmannsgate 14
0182 oslo