Arrangementet er fullført.
Grillkurs tirsdag 6. Juni.
Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner.
Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling.
Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet. Kurset vil starte med en demonstrasjon i Kulinarisk Akademis kjøkken. Den deltagende delen vil være både utendørs og på kjøkkenet.
Oppmøte kl 16:45
Kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi hovedavdeling
Maridalsveien 87, bygg 7
Pris: 1900,- ink mva
Antall: 12-24 personer
Varighet: ca 4 timer
Inkludert i kursavgiften:
Råvarene under kurset
Deltagende kokkekurs(3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
For spørsmål ta kontakt med oss:¨
tlf: 23 23 15 80
mail: ck@kulinariskakademi.no
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.