Arrangementet er fullført.
Velkommen til en kveld fylt med gastronomiske overraskelser. Her får du smake eksklusiv Beta-øl, møte E.C. Dahls bryggerimester, spise en nydelig fem retters middag kurert av en av Trondheims beste kokker på en unik lokasjon.
Denne kvelden kommer kjøkkensjef Anders Myrstad fra bryggerirestauranten EC Dahls Pub & Kjøkken i Trondheim og bryggerimester Wolfgang Lindell fra E.C. Dahls bryggeri.
Dette er en opplevelse dere sent vil glemme og det er et meget begrenset antall plasser. Sikre deg din billett nå!
Mat og drikke inngår i prisen.
Når: 16. februar 2017
Tid: 18.30
Hvor: Oppmøtested står på billett. Det vil være buss til og fra oppmøtested.
Meny: Fem retter + drikke. Begrensede muligheter for tilpasset servering.
Pris: 495 Nok
—————————
Kjøkkensjef ved EC Dahls Pub & Kjøkken. Tidligere kjent som sous chef fra To Rom og Kjøkken. Anders er utdannet ved en av verdens fremste kokkeskoler – The Culinary Institute of America. Han har tidligere bodd i Brooklyn, og har lang erfaring som kokk både i Norge og New York.
Wolfgang er en erfaren bryggerimester med god kunnskap til både tradisjonell og moderne brygging. Den 44 år gamle amerikaneren har de siste årene opparbeidet seg solid erfaring innen bryggerifaget. Wolfgang er utdannet bryggmester og malter i München. Han har også utdannet kjemiker og har jobberfaring fra alle deler av bryggprosessen, inkludert kvalitetskontroll, planlegging og innovasjon. Han har også vært foreleser på Scandinavian School of Brewing i København, for Hotellfaghøyskolen i Danmark og for ulike ølambassadørprosjekt i land som Russland, Kroatia, Kasakhstan og England
Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.