Cocktails & Apetizers kurs

Kulinarisk Akademi - Mathallen
12. januar 2018, 17:00-21:00

ntso

Dette blir en demonstrasjon der Kulinarisk Akademi viser noen av de viktigste teknikkene innen fremstilling av cocktails og går gjennom ingrediensenes rolle i ulike typer drinker.

Etter demonstrasjonen deltar dere på kjøkkenet og lager blant annet ceviche, tataki av laks og kyllingrilletes, samt mikser cocktails som passer til. Rettene og cocktailene som blir laget på kurset spises og drikkes underveis. Det anbefales å la bilen stå denne dagen:)

For mer info og påmelding gå hit http://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=COCKTAILS%20OG%20APETIZERS

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 2,5 timer)
Tre fingermatretter og tre mettende småretter
Fire cocktails
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart: kl:17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen,
Vulkan 5, 0175 Oslo (2. etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1500,- ink. mva
Antall: 12-20 personer

Slik gjennomføres kurset:
– Servering av velkomstdrink og småretter med forklaring og fremgangsmåte
– Vi viser deg hvordan du enkelt kan lage en egen infusjon og hver deltager lager en egen
– Vi trekker så inn på kjøkkenet hvor alle gjestene får lage tre småretter, før dere mikser to cocktails som nytes med disse smårettene
– Alle deltagerne lager en dessertdrink som en avslutning på måltidet

Etter kurset har du lært:
– Å fremstille to essensielle «power tools» til din cocktail-verktøykasse; en «simple syrup»og en infusjon
– Om de ulike ingrediensene i en klassisk cocktail, og deres rolle
– Fire cocktails og historiene bak de mest klassiske
– Tre fingermatretter og tre småretter som kan pares med cocktails

Kulinarisk Akademi - Mathallen

Adresse
Vulkan 5
0178 Oslo