Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Biff og bayer hovedbilde
torsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Biff og bayer

Bli med på spennende og smakfullt kurs på Kulinarisk Akademi

Kurset starter med en demonstrasjon der du blir forklart forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder. Du får kunnskap om fire ulike stykningsdeler som kan kjøpes i butikken, entrecôte, indrefilet, mørbrad og høyrygg, altså tre filetstykker og en til langtidssteking.

Etter demonstrasjonen steker du selv kjøtt og lager ulike sauser som passer perfekt til. Dette smakes på underveis, med passende garnityr som kokkene har forberedt. Vi avslutter med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Musikkbingo – hver torsdag på HALLOi
torsdag
19:00

Musikkbingo – hver torsdag på HALLOi

Dette blir en kveld fyllt med latter, og eventet er gratis! 

Eventbilde: Matfestival 2024 på Hvalstrand Bad
fredag
16:30

Matfestival 2024 på Hvalstrand Bad

Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.

Eventbilde: Øl og whisky-smaking – det blir perfeksjon!
fredag
17:30

Øl og whisky-smaking – det blir perfeksjon!

Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.