Barnas Verdensdager Oslo

Grønland Kulturstasjon
04. november 2017, 11.30 - 05. november 2017

ntso

Barnas Verdensdager Oslo

4. og 5. november 11.30 – 16.30

Hvert år, under Oslo World, arrangerer Kulturtanken barnas egen festival i festivalen!

Her kan du ta med deg hele familien på en fantastisk rundreise, gjennom verdens kontinenter, når hele Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik piñata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på.

Bli med til Vest Afrika og lær å spille på Ngoni. Eller kanskje flamenco fra Spania er noe for deg? Om du er mer interessert i Rap så ta turen til Rythm And Poetry, der vi tilbyr workshop i beatboxing og Rap med Sarah og Beatur. Vi får besøk av dyktige musikere, fra både Syria og Irak, som kan lære deg og vennene dine å spille arabiske trommer. Er du en aspirerende kokk så kan du reise hele veien til Thailand og lære deg å lage vårruller. For de allerminste er det musikalsk reise i regnskogen med Celio og i Peru for de minste kan dere møte Edgar.

Barnas verdensdager er en familiefestival der hele familien kan reise verden rundt, helt gratis. Alle får utdelt sitt eget verdenspass der man kan stemple seg gjennom så mange land og verdensdeler som man klarer. I den travle bazaaren er det liv og røre, med mange aktiviteter, ting å kikke på og mat fra ulike verdensdeler. Klovnene tumler rundt med store smil og varme hjerter og plutselig popper det opp en konsert, midt i en trapp eller i en kø. Hva gjemmer seg inne i det store eventyrslottet vårt, hvem bor i campingvognen og klarer du finne veien til midtøsten? Kom, så får du se!

Gratis inngang og gratis å delta.

Les mer her >>

Grønland Kulturstasjon

Adresse
Tøyenbekken 5
0190 Oslo