Arrangementer

  • onsdag
    17:00

    Vegetar verden rundt

    Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
    Kulinarisk Akademi - Mathallen
  • onsdag
    17:00

    Bli en mesterkokk med Jonatan!

    Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
    Mixto AS
  • fredag
    17:30

    Øl og whisky-smaking – det blir perfeksjon!

    Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
    Ølakademiet
  • lørdag
    12:00

    Bli en mesterkokk med Jonatan!

    Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
    Mixto AS
  • mandag
    10:00

    17. mai-frokostkurs med Thermomix

    Har du tenkt på frokostmenyen til 17. mai? På dette kurset får du gode tips og triks og masse inspirasjon til retter som gir frokosten det lille ekstra!
    Mixto AS
  • onsdag
    17:00

    Fiskekurs på KA Sagene

    Lær å tilberede fisk sammen med kokker på Kulinarisk Akademi. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken.
    Kulinarisk Akademi - Sagene
  • lørdag
    11:00

    To generasjoner – Sushikurs

    «To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?
    Kulinarisk Akademi - Mathallen
  • lørdag
    14:00

    To generasjoner – Sushikurs

    «To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?
    Kulinarisk Akademi - Mathallen
  • lørdag
    12:00

    Sushikurs for barn

    Bli med på sushiverksted og lær å lage sushi som en mester. For barn fra 8 år.
    Bærum Kulturhus
  • mandag
    17:00

    Sommerkurs i dressur og sprang – for ungdom og voksne

    Formålet med kurset er å gi deltakerne en intensiv og personlig instruksjon over flere dager.
    Øvre Fossum Gård