Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Konsert med Casa Murilo hovedbilde
lørdag 
18:00

Konsert med Casa Murilo

Casa-Murilo_nett-895x405

Flere fullmåner har gått siden to engelske gutter møtte hverandre, og en snill mann ved navn Murilo, i Brasil. Guttene bodde lenge i huset til Murilo, og livet var et riktig brasiliansk eventyr. Men så en dag traff de to engelske guttene to norske jenter, de ble forelsket, og flyttet like godt sammen med de to jentene til Norge. I Norge startet guttene Dan og Chris et band de kalte Casa Murilo, som nettopp betyr Murilos hus. Bandet fikk fort et rykte på seg i musikk-Norge for energifylte show. Casa Murilo spiller to konserter denne kvelden: Én Yngling med fri aldersgrense, og en vanlig med 18-årsgrense.

Casa Murilo fortalte dette eventyret på debutalbumet «Lifting Ships», som ble strålende mottatt i 2011. De begynte å turnere landet rundt, spilte mange festivaler, ble listet på NRK P3, og er blant pionerne innen det nå så populære konseptet «house party-tours», som kort forklart går ut på at artisten spiller private konserter hjemme i stua til fansen. Casa Murilo har siden 2011 spilt hele seks «house party-tours».

Med andrealbumet «The Rise and Fall» fikk bandet to nye radiohits og flere TV-opptredener, de spilte på hovedscenen under Øyafestivalen, og de gjorde konserter i Tyskland, Nederland, Storbritannia, Sri Lanka, 17 shows på 14 dager i Bangladesh og India, samt mer enn 50 konserter rundt i Norge.

I 2014 kom bandets tredje album «Ignition» og bandet turnerte igjen Norge på kryss og tvers.

Høsten 2015 har bandet brukt i studio til å lage nytt materiale. Nytt album er planlagt høsten 2016, men før den tid skal de slippe singelen «High Flyer», spille på by:Larm, og gjøre en liten turné i Norge.

facebook.com/casamurilo
casamurilo.com

Bård Watn blir med som «special guest» på Parkteatret 7. mai. Bård Watn var den første musikeren Chris Winfield og Dan Hesketh ble kjent med da de flyttet til Oslo. Bård og Casa Murilo spilte mye sammen i bandets tidlige dager, blant annet deres på deres aller første konsert på restauranten Habibi i 2009, og på ærverdige MS Innvik.

Bård Watn spiller denne kvelden solo med loopstation og sin særegne vokal. Singer/songwriteren slapp sitt debutalbum «The Nornic Rue» i 2015.

facebook.com/watnmusic

Billetter kr. 100,- + avg.

Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alder
Les mer om Yngling-prosjektet her

 

Finn Parkteatret-konto Twitter, Instagram og Snapchat, og Yngling på Snapchat!

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Safa Fest 2022!
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!