Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

X Games Norway 2019 hovedbilde
lørdag 
12:00
Telenor Arena

X Games Norway 2019

OBOS presenterer: X GAMES NORGE 2019!

31. august er det duket for spektakulær action i over 10 timer i Telenor Arena når X Games Norway 2019 entrer arenaen.

Alle vinnerne fra X Games Norway 2018 kommer for å forsvare titlene sine: Kelvin Hoefler og Leticia Bufoni (street skateboarding, begge fra Brasil). Birk Ruud og Jennie-Lee Burmansson (ski, Norge og Sverige). Takeru Otsuka og Kokomo Murase (snowboard, begge fra Japan). I tillegg har flere av verdens største action sports-stjerner bekreftet at de kommer til Telenor Arena!

Vi snakker Big Air ski og snowboard, Moto X og skateboard, alt under samme tak! Et lignende innendørs-arrangement med snowboard, ski, skateboard og Moto X er aldri gjennomført noe sted i verden.

Dørene åpner klokken 12 og stenger klokken 22.30. Det er altså over 10 timer med tettpakket action. André Villa, som solgte 12 000 billetter til Ullevaal Extreme i fjor, skal organisere Moto X, som debuterer på X Games Norway-programmet.

Kom og opplev verdens største X Games stjerner, alt under samme tak og i løpet av en dag. Dette kan du ikke gå glipp av!

Relaterte saker

Eventbilde: Venne-fredag på SNØ
fredag

Venne-fredag på SNØ

Alle som er medlemmer på SNØ kan ta med seg to gode venner som får teste SNØ gratis denne dagen. I tillegg blir det halv pris på skiutleie!

Eventbilde: Selvplukk av bringebær
onsdag

Selvplukk av bringebær

Vestre Frogner gård er en liten perle i Bærum. Det ligger sentralt til og er en av de eldste gårdene i Bærum. Hovedprioriteringen er salg bringebær, men de selger også epler, pærer, kirsebær, plommer, rips og solbær.