Arrangementet er fullført.

Workshop – Hei Arduino! hovedbilde
lørdag 
11:00

Workshop – Hei Arduino!

ntso

Arduino er en plattform for prototyping av elektronikk, basert på åpen program- og maskinvare med åpen kildekode. Det er ment som et enkelt verktøy for kunstnere, designere og andre som vil lage prototyper av mer fysisk karakter enn du kan med en vanlig datamaskin. Arduino består av en rekke forskjellige mikrokontrollere, ulike elektronikkomponenter og et programmeringsverktøy som heter Arduino IDE.

I denne åpne workshopen får du en enkel introduksjon til Arduino, som gjør det mulig å komme i gang og lære mer på egenhånd. Workshopen holdes av veiledere fra Kodeklubben Oslo – Blindern, med opplegg utviklet av frivillige i verdinettverket Lær Kidsa Koding. Den varer i tre timer.

Det er gratis og åpent for alle å delta. Ta med egen datamaskin eller lån en i Folkeverkstedet. Folkeverkstedet har Ardunio-sett tilgjengelig, også noen til hjemlån. På forhånd kan du laste ned Arduino IDE her: https://www.arduino.cc/en/Main/Software.

Husk påmelding! https://goo.gl/forms/IR7OZKjs80

Les mer her: https://kodeklubben.github.io/arduino/

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Samtale med Joachim Trier
tirsdag
19:00

Samtale med Joachim Trier

Oslo er sentralt i Triers filmer visuelt, tematisk og eksistensielt. Vi tar et dypdykk i hans Oslo-univers og kommer tettere byen vår sett gjennom Triers øyne.

Eventbilde: Helgeworkshop med 6-8 åringer
lørdag
16:15

Helgeworkshop med 6-8 åringer

Hit inviteres 6-10 åringer som vil være med på å skape, danse, synge, oppleve magi, action, fordype seg noe teaterfaglig, utfordre og bli utfordret og samtidig ha det gøy.