Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Workshop – Hei Arduino! hovedbilde
lørdag 
11:00

Workshop – Hei Arduino!

ntso

Arduino er en plattform for prototyping av elektronikk, basert på åpen program- og maskinvare med åpen kildekode. Det er ment som et enkelt verktøy for kunstnere, designere og andre som vil lage prototyper av mer fysisk karakter enn du kan med en vanlig datamaskin. Arduino består av en rekke forskjellige mikrokontrollere, ulike elektronikkomponenter og et programmeringsverktøy som heter Arduino IDE.

I denne åpne workshopen får du en enkel introduksjon til Arduino, som gjør det mulig å komme i gang og lære mer på egenhånd. Workshopen holdes av veiledere fra Kodeklubben Oslo – Blindern, med opplegg utviklet av frivillige i verdinettverket Lær Kidsa Koding. Den varer i tre timer.

Det er gratis og åpent for alle å delta. Ta med egen datamaskin eller lån en i Folkeverkstedet. Folkeverkstedet har Ardunio-sett tilgjengelig, også noen til hjemlån. På forhånd kan du laste ned Arduino IDE her: https://www.arduino.cc/en/Main/Software.

Husk påmelding! https://goo.gl/forms/IR7OZKjs80

Les mer her: https://kodeklubben.github.io/arduino/

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: En aften med Bølgen & Berens: Tjuvholmen
onsdag
18:30

En aften med Bølgen & Berens: Tjuvholmen

Helaften med søkelys på mat og vin i kombinasjon! De serverer en fire-retters meny akkompagnert av hele 11 viner. Bølgen & Berens gir deg tankegangen bak vinvalgene, og loser deg gjennom en helaften med velsmak.

Eventbilde: Kurs i street food
torsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.