Arrangementet er fullført.

Workshop – Hei Arduino! hovedbilde
lørdag 
11:00

Workshop – Hei Arduino!

ntso

Arduino er en plattform for prototyping av elektronikk, basert på åpen program- og maskinvare med åpen kildekode. Det er ment som et enkelt verktøy for kunstnere, designere og andre som vil lage prototyper av mer fysisk karakter enn du kan med en vanlig datamaskin. Arduino består av en rekke forskjellige mikrokontrollere, ulike elektronikkomponenter og et programmeringsverktøy som heter Arduino IDE.

I denne åpne workshopen får du en enkel introduksjon til Arduino, som gjør det mulig å komme i gang og lære mer på egenhånd. Workshopen holdes av veiledere fra Kodeklubben Oslo – Blindern, med opplegg utviklet av frivillige i verdinettverket Lær Kidsa Koding. Den varer i tre timer.

Det er gratis og åpent for alle å delta. Ta med egen datamaskin eller lån en i Folkeverkstedet. Folkeverkstedet har Ardunio-sett tilgjengelig, også noen til hjemlån. På forhånd kan du laste ned Arduino IDE her: https://www.arduino.cc/en/Main/Software.

Husk påmelding! https://goo.gl/forms/IR7OZKjs80

Les mer her: https://kodeklubben.github.io/arduino/

Relaterte saker

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.