Arrangementet er fullført.

Winter Choir: Ekebergparken hovedbilde
lørdag 
18:00

Winter Choir: Ekebergparken

 

Winter Choir: Ekebergparken er et kunstprosjekt av Johanne Laache hvor ulike kor skal tolke resitasjoner fra Koranen. Sangerne vil lytte til opptak av koranresitasjoner som de så skal formidle med sine egne stemmer. I Ekebergparken vil det være det eminente Oslo Domkor som opptrer, og de vil stå spredt omkring i parken så man kan oppleve det fra flere ulike hold.

I én time skal sangerne stå plassert rundt i parken og lytte til noe de ikke har øvd på, kanskje heller ikke har hørt før, som de så umiddelbart må videreformidle og tolke for publikum. Resultatet blir en vakker, uforutsigbar og spesiell opplevelse, fremført av et av Norges fremste kor.

Startsted for arrangementet i Ekebergparken er Ekeberg Pavilion av Dan Graham.

Winter Choir: Ekebergparken er en del av en performanceserie i tre deler. De to andre arrangementene vil foregå i Grønland kirke med Kvindelige Studenters Sangforening den 16. september og i Kulturkirken Jakob med Ensemble 96 den 21. oktober.

Alle arrangementene vil begynne klokken 18:00 og vil også være gratis.

Finn arrangementet på Facebook her >>

For mer informasjon om Winter Choir: Grønland kirke:
For mer informasjon om Winter Choir: Kulturkirken Jakob:

Prosjektet er støttet av Oslo kommune samt anonyme og private donorer. For å bidra til prosjektet, se her >>:

 

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»