Arrangementet er fullført.
Oslo Vinfestival arrangeres for syvende gang 3 – 5. februar 2017, med arrangementer fordelt på serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo. “Vi vil slå et slag for mat & vinglede og dele de gode opplevelsene, og hva passer vel bedre enn en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival? Så mens vi venter på våren, passer det godt å ha noe å glede seg til, hygge seg over og på toppen av alt: lære litt mer om mat og vin”. Les mer om Oslo vinfestival her.
Under hele festivalen tilbys 100-lappen. Få et glass vin og en liten snack til 100 kr.
4-retters festivalmeny til 655,-.
Det vil være en separat vinmeny som kommer.
Nicolas Potel, Roche de Bellene, Frankrike
Tidspunkt: Kl. 18.00
Meny: 4-retters m/ viner, kaffe og petit four
Pris: 1195,- per person
Weingut Sattlerhof, Østerrike
Tidspunkt: Kl. 18.00
Meny: 3-retters m/ viner, kaffe og petit four
Pris: 995,- per person
I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.