Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Winemakers Dinner hovedbilde
fredag 

Winemakers Dinner

Oslo Vinfestival arrangeres for syvende gang 3 – 5. februar 2017, med arrangementer fordelt på serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo. “Vi vil slå et slag for mat & vinglede og dele de gode opplevelsene, og hva passer vel bedre enn en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival? Så mens vi venter på våren, passer det godt å ha noe å glede seg til, hygge seg over og på toppen av alt: lære litt mer om mat og vin”. Les mer om Oslo vinfestival her.

Under hele festivalen tilbys 100-lappen. Få et glass vin og en liten snack til 100 kr.

 4-retters festivalmeny til 655,-.

Det vil være en separat vinmeny som kommer.

Torsdag 2. og Fredag 3. februar

Nicolas Potel, Roche de Bellene, Frankrike

Tidspunkt: Kl. 18.00

Meny: 4-retters m/ viner, kaffe og petit four

Pris: 1195,- per person

Lørdag 4. februar

Weingut Sattlerhof, Østerrike

Tidspunkt: Kl. 18.00

Meny: 3-retters m/ viner, kaffe og petit four

Pris: 995,- per person

Relaterte saker

Eventbilde: Pastakurs
tirsdag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: PINQUIZ
tirsdag
19:00

PINQUIZ

PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!

Eventbilde: Boblende middag / lunsj
onsdag
17:00

Boblende middag / lunsj

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.