Arrangementet er fullført.
Oslo Vinfestival arrangeres for syvende gang 3 – 5. februar 2017, med arrangementer fordelt på serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo. “Vi vil slå et slag for mat & vinglede og dele de gode opplevelsene, og hva passer vel bedre enn en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival? Så mens vi venter på våren, passer det godt å ha noe å glede seg til, hygge seg over og på toppen av alt: lære litt mer om mat og vin”. Les mer om Oslo vinfestival her.
Under hele festivalen tilbys 100-lappen. Få et glass vin og en liten snack til 100 kr.
4-retters festivalmeny til 655,-.
Det vil være en separat vinmeny som kommer.
Nicolas Potel, Roche de Bellene, Frankrike
Tidspunkt: Kl. 18.00
Meny: 4-retters m/ viner, kaffe og petit four
Pris: 1195,- per person
Weingut Sattlerhof, Østerrike
Tidspunkt: Kl. 18.00
Meny: 3-retters m/ viner, kaffe og petit four
Pris: 995,- per person
Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om ulike stykningsdeler av storfe, tilberedningsmetoder, tilbehør og om ulike typer øl. Kvelden avsluttes med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.