Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Winemakers Dinner hovedbilde
fredag 

Winemakers Dinner

Oslo Vinfestival arrangeres for syvende gang 3 – 5. februar 2017, med arrangementer fordelt på serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo. “Vi vil slå et slag for mat & vinglede og dele de gode opplevelsene, og hva passer vel bedre enn en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival? Så mens vi venter på våren, passer det godt å ha noe å glede seg til, hygge seg over og på toppen av alt: lære litt mer om mat og vin”. Les mer om Oslo vinfestival her.

Under hele festivalen tilbys 100-lappen. Få et glass vin og en liten snack til 100 kr.

 4-retters festivalmeny til 655,-.

Det vil være en separat vinmeny som kommer.

Torsdag 2. og Fredag 3. februar

Nicolas Potel, Roche de Bellene, Frankrike

Tidspunkt: Kl. 18.00

Meny: 4-retters m/ viner, kaffe og petit four

Pris: 1195,- per person

Lørdag 4. februar

Weingut Sattlerhof, Østerrike

Tidspunkt: Kl. 18.00

Meny: 3-retters m/ viner, kaffe og petit four

Pris: 995,- per person

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Pastakurs – Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Pastakurs – Kulinarisk Akademi

Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.