Arrangementet er fullført.
Oslo Vinfestival arrangeres for syvende gang 3 – 5. februar 2017, med arrangementer fordelt på serveringssteder på Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo. “Vi vil slå et slag for mat & vinglede og dele de gode opplevelsene, og hva passer vel bedre enn en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik vinfestival? Så mens vi venter på våren, passer det godt å ha noe å glede seg til, hygge seg over og på toppen av alt: lære litt mer om mat og vin”. Les mer om Oslo vinfestival her.
Under hele festivalen tilbys 100-lappen. Få et glass vin og en liten snack til 100 kr.
4-retters festivalmeny til 655,-.
Det vil være en separat vinmeny som kommer.
Nicolas Potel, Roche de Bellene, Frankrike
Tidspunkt: Kl. 18.00
Meny: 4-retters m/ viner, kaffe og petit four
Pris: 1195,- per person
Weingut Sattlerhof, Østerrike
Tidspunkt: Kl. 18.00
Meny: 3-retters m/ viner, kaffe og petit four
Pris: 995,- per person
PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.