Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

onsdag 
19:30
Restaurant Salome

Winemakers Dinner på Salome

Planeta

I 17 generasjoner har familien Planeta drevet gårdsdrift på Sicilia, og familien var avgjørende i den sicilianske vinrevolusjonen som begynte på 1980-tallet. Over hele verden har de høstet lovord og høye poengsummer bland vinkjennere da de kom med sin fabelaktige Chardonnay – som kan sammenlignes med mye fra burgund, og ikke minst toppchardonnay fra den nye verden.

24. november, i samarbeid med Gaia Gruppen, kommer Planeta til Winemakers Dinner på Salome. Det blir fem retters middag, presentasjon av flere av deres viner og en egen servering av sicilianske oster.

La oss ta med deg på mat-og vinopplevelse denne kvelden og benytt denne sjansen til å smake på noe av det beste Syd-Italia kan by deg på!

Denne kvelden serverer vi:

Carpaccio på lettrøkt kveite med sitrontimianolje. Den skal være servert med Planeta Rosé – saftig, delikat og unik Siciliansk stjerne. Bl.a. kåret til Italias beste rosé (Decanter Gold Medal)!

Ravioli Faraona – pastaputer fylt med perlehøne og steinsopp, serveres med sjysaus som vil være kombinert med Alastro. Alastro er Planetas signatur vin med aromaer av siciliansk sitrus, ananas, kumquat og fersken, og hint av mineraler og urter.

Helbakt havabbor med fennikel og grillet sitron kombinerer vi med den beste Chardonay Planeta som er en av topp chardonnay fra Italia.

Sicilianske oster skal vi kombinere med Alessio Planetas unike Etna-prosjekt som har gitt gjenklang i vinverdenen, med kvalitet som mål. Etna Roso er elegant, leskende, delikat, burgund-stil praktvin på ur-druen nerello mascalese.

Sitronterte med italiensk marengs tilsmakt lime kombinert med Passito di Noto. En rik og elegant dessertvin med balansert, saftig og forfriskende pasjonsfrukt smak supplert av søtlig smak av siciliansk sitrus og en gnistrende frisk syrlighet.

Pris er 1200,- kr per person.
Book bord til 24. November kl. 19.30 via www.restaurantsalome.no og merk reservasjonen med “WMD Planeta”

Relaterte saker