Arrangementet er fullført.
Vi er så heldige å få besøk fra Tenuta Caretta, og vil gjerne invitere til Winemakers Dinner den 9. februar!
Det er duket for en enestående gastronomisk opplevelse når tradisjonsrike Carrettas viner settes til en 5-retters middag hos Molto Trattoria!
Tenuta Carretta er en av Italias mest historiske vinprodusenter, med røtter helt tilbake til 1467. De holder til sør i italienske Piemonte, og har vært eid av samme familie helt siden oppstarten for over 500 år siden. Her snakker vi altså virkelig lange og gode tradisjoner.
Tenuta Carretta lager kun vin av egne druer, og har som mål at hver fase av arbeidet skal bringe kvalitet til flaskene. De ferdige vinene skal både bevare og uttrykke vinmarkenes beste smaker, og det legges derfor stor vekt på manuell innhøsting, langsom pressing og balansert maserasjon. Resultatet er smaksrike og nydelige viner.
De dyktige kokkene på Molto Trattoria har satt sammen en meny helt tilpasset vinutvalget for kvelden. -Så det er bare å glede seg!
Pris for 5 retter inkl. aperitiff og 6 glass vin: 1098, –
For påmelding send mail til booking@moltotrattoria.no. Påmeldingen vil være bindende.
Vi ser frem til en fortreffelig aften, og ønsker deg velkommen!
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.