Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Winemakers Dinner På Molto Trattoria hovedbilde
onsdag 
19:30
Økern Portal

Winemakers Dinner På Molto Trattoria

Vi er så heldige å få besøk fra Tenuta Caretta, og vil gjerne invitere til Winemakers Dinner den 9. februar!

Det er duket for en enestående gastronomisk opplevelse når tradisjonsrike Carrettas viner settes til en 5-retters middag hos Molto Trattoria!

Tenuta Carretta er en av Italias mest historiske vinprodusenter, med røtter helt tilbake til 1467. De holder til sør i italienske Piemonte, og har vært eid av samme familie helt siden oppstarten for over 500 år siden. Her snakker vi altså virkelig lange og gode tradisjoner.

Tenuta Carretta lager kun vin av egne druer, og har som mål at hver fase av arbeidet skal bringe kvalitet til flaskene. De ferdige vinene skal både bevare og uttrykke vinmarkenes beste smaker, og det legges derfor stor vekt på manuell innhøsting, langsom pressing og balansert maserasjon. Resultatet er smaksrike og nydelige viner.

De dyktige kokkene på Molto Trattoria har satt sammen en meny helt tilpasset vinutvalget for kvelden. -Så det er bare å glede seg!

Pris for 5 retter inkl. aperitiff og 6 glass vin: 1098, –

For påmelding send mail til booking@moltotrattoria.no. Påmeldingen vil være bindende.

Vi ser frem til en fortreffelig aften, og ønsker deg velkommen!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Forvandling i Vika – en guidet vandring
tirsdag
18:00

Forvandling i Vika – en guidet vandring

En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.