Arrangementet er fullført.
Champagne til det beste av sjømat er en uslåelig kombinasjon, og jammen får du også prøve hvor fantastisk vellagret champagne smaker til osten. Denne kvelden kommer det storveis besøk til Tjuvholmen fra en av områdets beste produsenter.
Det anerkjente champagnehuset Duval Leroy, og deres dyktige vinmaker, Sandrine Logette-Jardin, kommer til Tjuvholmen 21. juni.
Bølgen & Mois kjøkkensjef Stian Haugland har satt sammen menyen, og Sandrine har valgt ut boblene som følger rettene. Hun vil selvsagt smake vinene sammen med deg og ikke minst sørge for at du blir kjent med hemmeligheten og filosofien bak det som er verdens mest ettertraktete musserende vinstil.
Duval-Leroys champagner er kjent for sitt store raffinement, noe som kommer enda bedre frem når de nytes til mat.
Her kan du se hva vi mener om disse champagnene
Det er altså fullt mulig å nyte champagne gjennom hele måltidet. Ikke minst vil du bli overrasket hvor godt disse eksklusive boblene passer til måltidets avslutning.
Gå ikke glipp av denne utrolige mat- og vinopplevelsen! Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull aften.
Dette får du oppleve: 5 utsøkte viner til en spesialkomponert 4-retters middag.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholdere: Sandrine Logette-Jardin. Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Torsdag 21. juni 2018, kl. 19.00 – ca. 22.30.
Pris: Kroner 1495 pr. person.
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo
Velkommen til julemarked og stemningsfulle opplevelser på Bondens marked!
Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.
Her kan du lære mer om historien rundt juleøl, samtidig som de tar deg med på en smaksopplevelse som garantert vil bringe frem adventsstemningen hos alle og enhver.