Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Winemakers Dinner med Joyce Wines! hovedbilde
torsdag 
18:00
Hos Alma

Winemakers Dinner med Joyce Wines!

Hos Alma og LaMarc Wines inviterer til Winemakers dinner torsdag 31. mars.

Joyce Wine er resultatet av familien Joyces interesse for Montereys mangfoldige terroir, hvor det unike klimaet gir viner med et ferskt, rent og mineral drevet uttrykk. Det som startet som en hobby har nå vokst til å bli en av Montereys flotteste produsenter, som lager pinot noir, chardonnay, chenin blanc, riesling og albarinho i små mengder.

Vi har sammen med Carl Odh fra LaMarc Wines, som kommer for å presentere vinene, satt sammen en deilig 5 retters meny med matchende viner for kun 1095,- per pers

Bord kan reserveres på booking@hosalma.no eller på www.hosalma.no – Merk din booking med «WMD» kom når du vil mellom kl 18.00 og 20.30.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.