Arrangementet er fullført.
Vérité får storfint besøk av Winemaker Frederico Lleonart fra Campo Viejo Wineries i Rioja. Gjennom denne kvelden vil han gi en god innføring i distriktet Rioja, tradisjoner, vinstiler, gastronomi og utvikling.
Aperitiff
fingerfood og Campo Viejo Cava
Forrett
Spanskinspirert tapas
Campo Viejo Cava
Hovedrett
Okse braisert med rødvin med søtpotetpuré
Campo Viejo Crianza
Campo Viejo Reserva
Campo Viejo Gran Reserva
Dessert
Sitronterte med coulis av røde bær
Campo Viejo Cava Rosé
Sted: Verite Gastrobar
Tid: 19. januar kl 19.00
Pris: kr. 695,-
Booking til hello@verite.no
Velkommen!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.