Arrangementet er fullført.
Noita vingård er den første finske urbane vingården, som ligger i den vakre gamle jernverkslandsbyen Fiskars, bare en time unna hovedstaden Helsinki. Vingården produserer naturviner med lav intervensjon og naturlig gjær, uten filtrering eller fining og lite eller ingen tilsatt sulfitt. Vinene er laget med håndhøstede, økologiske Burgenland-druer.
Vår første vinmakermiddag i Oslo arrangeres på Sushibar+Wine Posthallen og for denne spesielle begivenheten bestemte vi oss for å gå tilbake til røttene våre og samarbeide med en vingård fra vårt første hjemland, der reisen vår startet i 2009.
Noita vinprodusent Simon McCabe vil introdusere 4 til 5 viner fra siste årgang, og vinene serveres med en 4-retters sushimeny.
Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.