Arrangementet er fullført.

Winemaker dinner med Noita Winery hovedbilde
torsdag 
18:30

Winemaker dinner med Noita Winery

Noita vingård er den første finske urbane vingården, som ligger i den vakre gamle jernverkslandsbyen Fiskars, bare en time unna hovedstaden Helsinki. Vingården produserer naturviner med lav intervensjon og naturlig gjær, uten filtrering eller fining og lite eller ingen tilsatt sulfitt. Vinene er laget med håndhøstede, økologiske Burgenland-druer.

Vår første vinmakermiddag i Oslo arrangeres på Sushibar+Wine Posthallen og for denne spesielle begivenheten bestemte vi oss for å gå tilbake til røttene våre og samarbeide med en vingård fra vårt første hjemland, der reisen vår startet i 2009.

Noita vinprodusent Simon McCabe vil introdusere 4 til 5 viner fra siste årgang, og vinene serveres med en 4-retters sushimeny.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
mandag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
tirsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
torsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.