Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Winemaker dinner med Noita Winery hovedbilde
torsdag 
18:30

Winemaker dinner med Noita Winery

Noita vingård er den første finske urbane vingården, som ligger i den vakre gamle jernverkslandsbyen Fiskars, bare en time unna hovedstaden Helsinki. Vingården produserer naturviner med lav intervensjon og naturlig gjær, uten filtrering eller fining og lite eller ingen tilsatt sulfitt. Vinene er laget med håndhøstede, økologiske Burgenland-druer.

Vår første vinmakermiddag i Oslo arrangeres på Sushibar+Wine Posthallen og for denne spesielle begivenheten bestemte vi oss for å gå tilbake til røttene våre og samarbeide med en vingård fra vårt første hjemland, der reisen vår startet i 2009.

Noita vinprodusent Simon McCabe vil introdusere 4 til 5 viner fra siste årgang, og vinene serveres med en 4-retters sushimeny.

Relaterte saker

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
søndag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblende kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.