Søk i Aktiv i Oslo

Williamsburg by Night hovedbilde
fredag 
19:00
Williamsburg Bab & Beer

Williamsburg by Night

Williamsburg Bab and Beer er en bar og restaurant som speiler det urbane livet i Oslo. Et sted du kommer tidlig og blir sent.

Vi oppfordrer deg til å bli med på deres helgekonsept «Williamsburg By Night». Her tunes helgen inn med god stemning, herlig drikker og byens beste DJs.

Se DJ-oversikten for 2023 her.

Williamsburg By Night setter virkelig fart på helgen, og følelsen av «when life happens» er så definitive til stede. Her får du smaken av det gode liv, hvor du kan nyte tiden i lag med gode venner. Det perfekte stedet for å starte og avslutte helgen. Afterwork, bursdag eller en tur ut med vennegjengen. Til Williamsburg By Night kommer du som vil treffe toppfolk i en lun, tilbakelent og folkelig atmosfære. Det er bare å glede seg.

Ta en titt på menyen deres her og følg lenken for å reservere ditt bord!

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
19:30

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Fragments – Dasha Rush
lørdag
22:00

Fragments – Dasha Rush

På Fragments er målet å presentere hypnotisk og fantasifull musikk og vise frem artister. De er opptatt av å bringe sammen likesinnede individer som anerkjenner viktigheten av atmosfære på dansegulvet, og verdsetter lydkvalitet og visuell appell.