Søk i Aktiv i Oslo

West Side Story / Sommerkino på SALT hovedbilde
tirsdag 
20:00
SALT Arena

West Side Story / Sommerkino på SALT

Velkommen til sommerkino på SALT!

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten.

Tirsdag 26. juli kl. 20:00 WEST SIDE STORY (2021)

Steven Spielbergs nyinnspilling av West Side Story, den klassiske fortellingen om rivalisering og ung kjærlighet i New York i 1957.

Midt under en rivalisering mellom de to gjengene The Jets og The Sharks, forelsker Tony seg i sin rivals søster, Maria. Samtidig som rivaliseringen blir mer voldelig for hver dag, vokser Tony og Marias kjærlighet for hverandre og de risikerer at nabolaget river i stykker.

SALT har flere matboder på området, så det er mulig å kjøpe seg mat både før, under og etter forestillingen. Du kan for eksempel få deg klassisk amerikansk burger fra grillen eller sørstatsinspirerte cajun-retter!

Billetter:
West Side Story har fri inngang. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang, men ved kapasitet slipper vi inn folk uten fribillett også.

Aldersgrense:
20 år

Foto: Johannes Andersen/SALT

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: Sing along-kino x High School Musical
torsdag
18:00

Sing along-kino x High School Musical

Lengter du også etter et gjensyn med gjengen på East High? Gjør deg klar til å få frem barndomsminnene dine og bli med når vi igjen får synge med Troy og Gabriella. 28. juli setter vi nemlig opp en syng-med versjon av den populære filmen High school Musical 1.