Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

fredag 
19:30
Chateau Neuf

WEST SIDE STORY på Chateau Neuf

Plakat av West Side Story

Musikalklassikeren West Side Story fortsetter på Chateau Neuf høsten 2021! Handlingen er en fri fortolkning av Shakespeares Romeo & Julie, plassert i gjengmiljø i samtidens New York hvor det midt i et mørke oppstår kjærlighet mellom unge Tony og Maria – en ubendig kraft som for evig forandrer ungdommenes hjerter og tenner nytt håp for framtiden.

Du sikrer deg billetter til denne populære og varmt omtalte musikalen her.

West Side Story har blitt fremført utallige ganger over hele verden. Den første norske versjonen så dagens lys på Det Norske Teateret i 1965. Nå er teaterprodusentene på Chateau Neuf, Taran og Starworks stolte over å kunne presentere en av tidenes største og mest kjente musikaler på byens storscene på Majorstua, Chateau Neuf.

Her har de samlet et ensemble med 25 sangere og dansere, frontet av to unge stjerneskudd, musikalartisten Astrid Giske og popartisten Sondrey. Etablerte navn som også medvirker i forestillingen er Anders Hatlo, Anette Hoff, Zahid Ali og tv-personligheten Per Sundnes, som gjør sin musikaldebut i forestillingen.

Selve musikalen har fått ny aktualitet. En ny versjon har nettopp hatt premiere på Broadway og i desember presenteres en ny filmversjon produsert av selveste Steven Spielberg. Temaet i stykket er også (dessverre) mer aktuelt enn noen gang og vil gjenspeile seg i versjonen på Chateau Neuf.

Forestillingen vises torsdag, fredag og lørdag i ukene fremover og varer i cirka 105 minutter uten pause. Fullt program og billettkjøp finner du her.

Her ser du en liten sneak-peak på hva du kan forvente av det som omtales og hylles for å være et “Råskinn av en musikal”!

Relaterte saker