Arrangementet er fullført.

tirsdag 
19:00
Wallmans Oslo

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans oslo

Foto: Pål Asdal, oneupper.no

Torsdag, fredag og lørdag frem til juni 2022 inviterer Wallmans Oslo til Dinnershow og helaften med usedvanlig nydelig 4-retters middag og spektakulært show!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende musikalsk slag for akrobatikk- og musikkuniversets brede spekter, og artistene er hypnotiske å følge med på. Låtene og underholdningsnumrene fremføres både som hyllester, minnemarkeringer og bunnsolide presentasjoner – gjennomført med glitrende glans! (Bokstavelig talt, Wallmans er rik på glitter, glam og gullkonfetti.)

Finn billetter her.

Det er umulig å ikke bli overbegeistret. Formelen deres er sabla god, den musikalske estetikken er helt deres egen og middagens fire retter (for å ikke glemme den imponerende vin-paringen) er en kulinarisk fryd gjennom hvert sipp og hvert tygg.

Wallmans fortjener et besøk enten du underholdes av klokkerene vokaler, vil spise nydelig mat, har en forkjærlighet for akrobatikkens styrke og smidighet, eller rett og slett bare digger dans og superfengende allsang-hits helt tilbake til 80-tallet. Du kan forvente å forlate stedet som en Wallmans-infisert gladlaks hvor etteklangen av besøket utelukkende består av: “Dette var HELT rått!

Tips: Ta julebordet, bursdagen, jublieet eller utdrikningslaget til Wallmans i år. 

Maten er nydelig! Gjennom fire retter ligger det til stadighet en balansert likevekt mellom spice, syrlighet, sødme og crunch. At en sommelier også har hatt en finger med spillet er det ingen tvil om. Vinpakken med tilhørende vin til hver rett er som laget for hverandre.

Du finner menyen til Wallmans 4-retters her.

Showet brakstarter med en kraftversjon av The Greatest Showman, fremført med sterke koreografier, iøynefallende kostymer og vokalister som stryker over trommehinnen med nydelige stemmer. Flere ganger i løpet av kvelden flørter artistene med upåklagelige falsetter og toner så høye at det er uunngåelig å dra sammenligninger til verdens største stjerner, jammen kan de danse også. Kvelden byr videre på økende gådehudnivåer, høy festfaktor og en hyllest til 80-tallet kompet av artisten selv på gitar. Fiffige gitargrep gjør at det rister godt i rockefoten, publikummet lar seg rive med og til slutt synger hele konserthallen for full strupe.

Du vil ikke gå glipp av en forrykende helaften på Wallmans. Showet går frem til juni 2022 >>> Book billetter her.

(Du kommer ikke til å angre!)

Wallmans Oslo artister

Wallmans akrobater

Wallmans Oslo feiring

Wallmans Oslo gullkonfetti

Foto/opphavsrett: Pål Asdal, oneupper.no

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Reform 97 – Nationaltheatret
fredag
19:00

Reform 97 – Nationaltheatret

Opplev den nære, lekne, morsomme og undersøkende suksessforestillingen Reform 97. Det handler om barn, foreldre og lærere – og noe alle har et forhold til: skolen.

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.