Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Wakey!Wakey! (US) – Yngling hovedbilde
mandag 

Wakey!Wakey! (US) – Yngling

ntso

Michael Grubbs (aka Wakey!Wakey!) gjorde tidligere i år stor lykke som oppvarmer på Ron Popes utsolgte Yngling-konsert på Parkteatret. Nå kommer han tilbake, oppdatert med det nye albumet “Salvation”!

Grubbs’ eksplosive poplåter blander følelsesladde tekster med sjelfull vokal. Med bakgrunn i New Yorks antifolk-scene på Lower East Side er han beryktet for sine konserter. Under et av disse ble han oppdaget av mannen bak tv-serien “One Tree Hill”, og siden har musikken hans blitt brukt i en lang rekke filmer, tv-programmer og reklamefilmer. Sangeren har fått en fanskare som er like dedikerte som sangene hans, og takket være dem er det fanfinansierte albumet “Salvation” klart for slipp i juli.

“Grubbs’ combines some beautifully played piano with a voice so striking it resonates around the room galvanising everybody within earshot – both painful and beautiful in equal measure.” NME

“In a word: Wow. Ear to ear smiles. Seriously good stuff. Trust me.” MTVNews.com

Tid kl. 18.00

Billetter kr. 200 + avg.

Her kan du finne billetter.

Yngling er Parkteatrets konsertserie for publikum under 18 år. Målet er at ungdom kan oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk på lik linje med det voksne publikum.

Se mer på deres facebookside.

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Cosmo Kessler – Oslo Street Food
torsdag
23:00

Cosmo Kessler – Oslo Street Food

Cosmo Kessler er et kjent fjes i Oslos klubbscene og lover å gi deg en opplevelse du sent vil glemme hos Oslo Street Food!

Eventbilde: Tunisianlvr – Oslo Street Food
fredag
19:00

Tunisianlvr – Oslo Street Food

Tunisianlvr spiller Afro/Amapiano/UK/House og Hiphop-RnB av høy kvalitet. Hun har hatt gleden av å spille både i Paris og Oslo de siste årene, og gleder seg til å ta over byen med sin unike stil og sound.