Arrangementet er fullført.

Wakey!Wakey! (US) – Yngling hovedbilde
mandag 

Wakey!Wakey! (US) – Yngling

ntso

Michael Grubbs (aka Wakey!Wakey!) gjorde tidligere i år stor lykke som oppvarmer på Ron Popes utsolgte Yngling-konsert på Parkteatret. Nå kommer han tilbake, oppdatert med det nye albumet «Salvation»!

Grubbs’ eksplosive poplåter blander følelsesladde tekster med sjelfull vokal. Med bakgrunn i New Yorks antifolk-scene på Lower East Side er han beryktet for sine konserter. Under et av disse ble han oppdaget av mannen bak tv-serien «One Tree Hill», og siden har musikken hans blitt brukt i en lang rekke filmer, tv-programmer og reklamefilmer. Sangeren har fått en fanskare som er like dedikerte som sangene hans, og takket være dem er det fanfinansierte albumet «Salvation» klart for slipp i juli.

«Grubbs’ combines some beautifully played piano with a voice so striking it resonates around the room galvanising everybody within earshot – both painful and beautiful in equal measure.» NME

«In a word: Wow. Ear to ear smiles. Seriously good stuff. Trust me.» MTVNews.com

Tid kl. 18.00

Billetter kr. 200 + avg.

Her kan du finne billetter.

Yngling er Parkteatrets konsertserie for publikum under 18 år. Målet er at ungdom kan oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk på lik linje med det voksne publikum.

Se mer på deres facebookside.

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
mandag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Prime Time Orchestra I Bærum Kulturhus
søndag
19:00

Prime Time Orchestra I Bærum Kulturhus

Prime Time Orchestra er inne i sitt 40. år i 2021 og denne konserten er enda et nytt konsept hvor de har med unge norske stemmer mellom 25 og 35 år, lokalt og nasjonalt.