Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vinterferie på Kreftforeningens Vitensenter hovedbilde
fredag 
Kreftforeningens Vitensenter

Vinterferie på Kreftforeningens Vitensenter

Visste du at i løpet av tiden det tar deg å lese denne setningen, så har kroppen din produsert 85 millioner nye celler? Slikt lærer du i Kreftforeningens Vitensenter, som er fylt med inspirerende og lærerike aktiviteter. Kreftforskning er et felt som er midt i en revolusjonerende utvikling, og hvert år fremlegges viktige fremskritt innen både kreftbehandling og moderne helseteknologi.

Opplevelsessenteret i Kongens gate 6 i Oslo sentrum viser hvordan kroppens 35 milliarder celler jobber døgnet rundt for at kroppen din skal fungere – med din skjønnhet og kompleksitet, mutasjoner og feil. Interaktive installasjoner lærer deg om kroppens mysterier og hvordan kreft kan forstås, forhindres og behandles. Hva er fakta, hva er myter og hvordan kan teknologien hjelpe oss nå og i fremtiden? Her kan du teste dine ferdigheter som kirurg, hjelpe immunforsvaret å bekjempe kreftceller og lære om fantastiske gjennombrudd innen kreftforskning.  Det er utfordrende, underholdende – og helt ufarlig.

Senteret passer for folk fra 13 til 103 år og er åpent alle lørdager og søndager og i skoleferier.

Dato og åpningstider: 21. februar tom 27. februar. Åpent kl 1200-1500.

Relaterte saker

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
mandag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.

Eventbilde: Oslo Pride 2024
onsdag
00:00

Oslo Pride 2024

Pride-festivalen går over 9 dager og består av Pride House, Pride Park, Mini Pride og Pride Parade. Her kan alle være nøyaktig den de er.