Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vintercruise på Oslofjorden hovedbilde
tirsdag 
Båtservice Sightseeing og Norway Yacht Charter

Vintercruise på Oslofjorden

Ombord S/S Helena kan du i vinter oppleve Oslofjorden.

På den klassiske Oslofjord-sightseeingen passerer vi gjennom trange sund, idylliske bukter og en labyrint av øyer. Oslo har en flott beliggenhet under åsene og fjorden trekker seg nesten helt inn i Oslo Sentrum. På turen seiler vi forbi mange kjente landemerker som Akershusfestning, Operahuset og Hovedøya, samt alle de gamle fyrene i fjorden. Du kan ta flotte bilder av byen fra ”fjordvinkel”.

Seilskuten stopper kl 1220 på Bygdøynes ved Norsk maritimt museum, Kon-Tiki Museet og Fram-polarskuta til Amundsen. På Bygdøy ligger også Vikingskipene og Norsk Folkemuseum. Etter en forfriskende 2 timers sightseeing gjør vi et stopp der alle som ønsker kan gå av båten. kl 1450 stopper også S/S Helena på Bygdøynes og henter passasjerene som ønsker å dra tilbake til Rådhusbryggen – og slik at de som ønsker å besøke mueene kan gå av. Går man av båten kl 1450 må man selv ta seg tilbake.

Turen gir deg et godt inntrykk av Oslo og de nærliggende områdene og er en fin måte å få et annerledes inntrykk av Norges hovedstad.

Alle dager fom. 26 desember – ut uke 1

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Søndag @BSF
søndag
12:00

Barnas Søndag @BSF

Barcode Street Food ønsker velkommen inn for en hyggelig søndag for både små og store. Det blir ulike aktiviteter for barn, og matbodene tilbyr smakfulle måltider og baren ulike forfriskninger. 

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: Kajakktur i Akerselva
søndag
13:30

Kajakktur i Akerselva

Et morsomt eventyr for hele familien eller vennegjengen. Ingen erfaring med kajakkpadling kreves; nybegynnervennlig kajakktur.