Arrangementet er fullført.

Vintercruise på Oslofjorden hovedbilde
tirsdag 
Båtservice Sightseeing og Norway Yacht Charter

Vintercruise på Oslofjorden

Ombord S/S Helena kan du i vinter oppleve Oslofjorden.

På den klassiske Oslofjord-sightseeingen passerer vi gjennom trange sund, idylliske bukter og en labyrint av øyer. Oslo har en flott beliggenhet under åsene og fjorden trekker seg nesten helt inn i Oslo Sentrum. På turen seiler vi forbi mange kjente landemerker som Akershusfestning, Operahuset og Hovedøya, samt alle de gamle fyrene i fjorden. Du kan ta flotte bilder av byen fra ”fjordvinkel”.

Seilskuten stopper kl 1220 på Bygdøynes ved Norsk maritimt museum, Kon-Tiki Museet og Fram-polarskuta til Amundsen. På Bygdøy ligger også Vikingskipene og Norsk Folkemuseum. Etter en forfriskende 2 timers sightseeing gjør vi et stopp der alle som ønsker kan gå av båten. kl 1450 stopper også S/S Helena på Bygdøynes og henter passasjerene som ønsker å dra tilbake til Rådhusbryggen – og slik at de som ønsker å besøke mueene kan gå av. Går man av båten kl 1450 må man selv ta seg tilbake.

Turen gir deg et godt inntrykk av Oslo og de nærliggende områdene og er en fin måte å få et annerledes inntrykk av Norges hovedstad.

Alle dager fom. 26 desember – ut uke 1

Relaterte saker

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.