Arrangementet er fullført.
Mange er glad i det asiatiske kjøkkenet; sushi fra Japan, thairetter med urter og koreanske nudler med et uendelig utvalg av tilbehør. Krydder, urter, soya og sursøte sauser. Krevende smaker til vin, men tvil ikke, det finnes håp!
Bli med på vinsmaking på Kazam Bowl og lær hvordan du kan sette sammen vin og deilig asiatisk mat.
Espen Nersveen har en stor lidenskap for mat og vin som han har delt gjennom bloggen Heia Mat i en årrekke. I 2018 tok han vinkelner-utdanningen på Kulinarisk Akademi og gikk ut som beste elev. Han jobber i dag i Flaaten som er en del av Moestue-gruppen, en importør som innehar en rekke av verdens mest ettertraktede produsenter i porteføljen.
Pris 598,- inkl. lett matservering og 6 glass.
Book bord via mail: booking@kazambowl.no
Sted: Lørenfaret 1, 0580 Oslo
Se eventet på Facebook her.
Velkommen til Kazam Bowl!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.
Barcode Street Food inviterer til Business Casual, en standup-kveld uten like!