Arrangementet er fullført.

Vinsmaking til nydelig asiatisk mat på Kazam Bowl hovedbilde
tirsdag 
18:00
Økern Portal

Vinsmaking til nydelig asiatisk mat på Kazam Bowl

Mange er glad i det asiatiske kjøkkenet; sushi fra Japan, thairetter med urter og koreanske nudler med et uendelig utvalg av tilbehør. Krydder, urter, soya og sursøte sauser. Krevende smaker til vin, men tvil ikke, det finnes håp!

Bli med på vinsmaking på Kazam Bowl og lær hvordan du kan sette sammen vin og deilig asiatisk mat.

Espen Nersveen har en stor lidenskap for mat og vin som han har delt gjennom bloggen Heia Mat i en årrekke. I 2018 tok han vinkelner-utdanningen på Kulinarisk Akademi og gikk ut som beste elev. Han jobber i dag i Flaaten som er en del av Moestue-gruppen, en importør som innehar en rekke av verdens mest ettertraktede produsenter i porteføljen.

Pris 598,- inkl. lett matservering og 6 glass.

Book bord via mail: booking@kazambowl.no

Sted: Lørenfaret 1, 0580 Oslo

Se eventet på Facebook her.

Velkommen til Kazam Bowl!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.