Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vinsmaking: Sør-Australia hovedbilde
torsdag 
19:00
Barcode Street Food

Vinsmaking: Sør-Australia

Australia er så mye mer enn masseprodusert bulkvin, og Sør-Australia er bare en liten del av landet. For å ikke rote oss helt bort i mangfoldet, er det best å bryte ned de vinproduserende territoriene i seks deler: Queensland, Western Australia, New South Wales, Tasmania, Victoria og South Australia. Det er sistnevnte dere denne kvelden skal ta et dypdykk i.

South Australia er for Australia hva California er for USA. Her moses over halvparten av landets vindruer og de viktigste organisasjonene som forsker på vin og vinranker holder til i Adelaide, hovedstaden i den australske delstaten Sør-Australia.

I løpet av denne vinsmakingen skal dere bli bedre kjent med de forskjellige jordsmonn, druetyper, produsenter og vinområder som har vært med på å gi Australia det kvalitetsstempelet de fortjener.

Les mer om vinsmakingen her.

Morten Børresen har jobbet med vin og god drikke i 15 år. Han er utdannet ved Norsk Vinfagskole for ti år siden, og har flere års erfaring som vinkelner, hovmester og barsjef i Oslo.

Inngang koster 275 kr, og inkluderer smaking.

Dette arrangementet inngår i en serie smakinger, med ulike temaer hver gang.

Les mer om Barcode Street Food her.

Relaterte saker

Eventbilde: Samtale på piknikteppet
søndag
13:00

Samtale på piknikteppet

Bli med på en uformell piknik i bakgården. Arrangement i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig
tirsdag
18:00

Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig

Bli med på en gratis vandring på Ekeberg. Hør om områdets betydning under krigen, om Æreskirkegården, det tyske propagandamaskineriets rolle på Ekeberg og flyttingen av flere tusen lik til Alfaset kirkegård.