Arrangementet er fullført.
Australia er så mye mer enn masseprodusert bulkvin, og Sør-Australia er bare en liten del av landet. For å ikke rote oss helt bort i mangfoldet, er det best å bryte ned de vinproduserende territoriene i seks deler: Queensland, Western Australia, New South Wales, Tasmania, Victoria og South Australia. Det er sistnevnte dere denne kvelden skal ta et dypdykk i.
South Australia er for Australia hva California er for USA. Her moses over halvparten av landets vindruer og de viktigste organisasjonene som forsker på vin og vinranker holder til i Adelaide, hovedstaden i den australske delstaten Sør-Australia.
I løpet av denne vinsmakingen skal dere bli bedre kjent med de forskjellige jordsmonn, druetyper, produsenter og vinområder som har vært med på å gi Australia det kvalitetsstempelet de fortjener.
Morten Børresen har jobbet med vin og god drikke i 15 år. Han er utdannet ved Norsk Vinfagskole for ti år siden, og har flere års erfaring som vinkelner, hovmester og barsjef i Oslo.
Inngang koster 275 kr, og inkluderer smaking.
Dette arrangementet inngår i en serie smakinger, med ulike temaer hver gang.
Les mer om Barcode Street Food her.
Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!