Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vinkurs- Vin fra den iberiske halvøy hovedbilde
fredag 
18:00

Vinkurs- Vin fra den iberiske halvøy

ntso

I løpet av to timer vil du få en god innføring i vinlandene Spania og Portugal og smake fem flotte viner fra disse landene.

Kulinarisk Akademi gir deg en utfyllende teoretisk gjennomgang der det blir gått gjennom vinlandenes viktigste egenskaper og du lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. De går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at vinproduksjonen har utviklet seg til det den er idag.

Det blir også gått gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mat tips til de ulike vinene.

Man smaker seg gjennom fem viner denne kvelden

Kurset inkluderer:

Smaking av 5 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder

Det serveres ikke mat på dette kurset
Oppmøte kl 17:45
Kl:18.00 til 20.00

Sted:
Kulinarisk Akademi Hovedavdeling

Maridalsveien 87 bygg 7 , 0461 Oslo
Pris per person: 750,- ink.mva
Antall: 12-50 personer

For påmelding gå til kurskalender her >>

For spørsmål ta kontakt med Kulinarisk Akademi på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80

Relaterte saker

Eventbilde: Norge i rødt hvitt – og grønt?
tirsdag
11:00

Norge i rødt hvitt – og grønt?

Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.

Eventbilde: 17. mai på Christian Radich
tirsdag
11:00

17. mai på Christian Radich

Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!

Eventbilde: Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is
tirsdag
12:00

Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is

Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no