Arrangementet er fullført.
I løpet av 2,5 timer vil du få en god innføring i «de nye vinland» og smake fem flotte rødviner fra ulike land. Det blir en utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandenes viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør.
Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Vi smaker oss gjennom fem viner fra ulike vinland denne kvelden:
New Zealand
Sør Afrika
USA
Chile
Argentina
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.