Arrangementet er fullført.
I løpet av 2,5 timer vil du få en god innføring i «de nye vinland» og smake fem flotte rødviner fra ulike land. Det blir en utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandenes viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør.
Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Vi smaker oss gjennom fem viner fra ulike vinland denne kvelden:
New Zealand
Sør Afrika
USA
Chile
Argentina
PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.