Arrangementet er fullført.
Vinkurs – Økologisk og biodynamisk vin
Vinkurs – Økologisk og biodynamisk vin
Mathallen Oslo – Torsdag 19. mars 2015
Er moderne sprøytemidler og kjemiske tilsetninger veien å gå, eller er økologisk og biodynamisk viner fremtiden?
Kugjødsel, husdyrhold og arbeid med hester i vinmarkene minner om fortidens jordbruk, og er en naturlig vei å gå om man ønsker å dyrke vindruer i pakt med naturen. Men hva da med preparater, månefaser og vinmarker som en del av kosmos?
Mytene om økologiske og biodynamiske viner er mange og i løpet av denne kurskvelden ønsker vi å avmystifisere noen av dem. Du som kursdeltager får en god innføring i hvordan vinene lages, hvilke regler som må følges og ikke minst, hvorfor resultatet blir som det blir.
Her ser de på hvor slik vin kan lages. Kan verdens beste viner produseres med disse teknikkene? Er disse vinene dyrere enn andre,og ikke minst, smaker de bedre?
Kurset inkluderer
Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
Pris: 690,- pr. person
Tid fra kl. 18.00 – 20.00