Arrangementet er fullført.
Er moderne sprøytemidler og kjemiske tilsetninger veien å gå, eller er økologisk og biodynamisk viner fremtiden?
Kugjødsel, husdyrhold og arbeid med hester i vinmarkene minner om fortidens jordbruk, og er en naturlig vei å gå om man ønsker å dyrke vindruer i pakt med naturen. Men hva da med preparater, månefaser og vinmarker som en del av kosmos?
Mytene om økologiske og biodynamiske viner er mange og i løpet av denne kurskvelden ønsker vi å avmystifisere noen av dem. Du som kursdeltager får en god innføring i hvordan vinene lages, hvilke regler som må følges og ikke minst, hvorfor resultatet blir som det blir.
Her ser de på hvor slik vin kan lages. Kan verdens beste viner produseres med disse teknikkene? Er disse vinene dyrere enn andre,og ikke minst, smaker de bedre?
Kurset inkluderer
Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
Pris: 690,- pr. person
Tid fra kl. 18.00 – 20.00
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.