Arrangementet er fullført.
I løpet av to timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake seks klassiske viner fra ulike vindistrikter.
Det blir en utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at den italienske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag.
Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Påmelding via vår nettside:
https://kulinariskakademi.no/kurskalender/vinkurs-italienske-viner-2
Vi smaker oss gjennom seks viner fra ulike distrikter denne kvelden:
Lombardia
Piemonte
Veneto
Toscana
Campania
Sicilia
Kurset inkluderer
Smaking av 6 ulike viner
Smaksark til notater
Vinkelner /foredragsholder
Det serveres ikke mat på dette kurset
oppmøte kl 17:45
Kl:18.00 til 20.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7 , 0461 Oslo
Pris per person: 750,- ink.mva
Antall: 12-50 personer
På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.