Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vilde Frang og Chamber Orchestra of Europe hovedbilde
lørdag 
18:00
Operahuset

Vilde Frang og Chamber Orchestra of Europe

Et av verdens fremste kammerorkestre byr på en klassisk godtepose under sitt aller første norgesbesøk – med stjernefiolinist Vilde Frang på laget.

Det er all grunn til å være forventningsfull når Chamber Orchestra of Europe – anerkjent som «det fineste kammerorkester i verden» (BBC 2) – kommer til Operaen i februar.

Gjennom årenes løp har COE spilt i de mest berømte konsertsaler, og sammen med mange av verdens største artister. Nå står samarbeidet med Vilde Frang for tur – hun som grep fiolinen fatt da hun var fire, debuterte med Kringkastingsorkesteret da hun var ti, og som har blitt en internasjonalt ettertraktet og prisbelønt fiolinist. Under denne konserten får vi høre henne briljere i Schumanns fiolinkonsert.

Ellers på programmet står ytterligere to av våre mest elskede klassiske verker.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Rattlesnake Milk – Røverstaden
onsdag
19:00

Rattlesnake Milk – Røverstaden

Rattlesnake Milk fra ødemarkene i Sør-Texas. De har liksom «ekstra alt» sammenlignet med de fleste andre band i samme musikalske landskap. Med musikalsk mestring treffer de blinkskudd hver gang.

Eventbilde: Blood Sweat & Tears – Røverstaden
torsdag
19:00

Blood Sweat & Tears – Røverstaden

Gå ikke glipp av denne sjansen til å oppleve en av musikkhistoriens mest markante band live!

Eventbilde: Få med deg Kvelertak!
fredag
19:00

Få med deg Kvelertak!

8. september slipper Kvelertak det etterlengtede albumet Endling, og 29. og 30. september er de klare for å innta Sentrum Scene for to eksplosive kvelder!