Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vilde Frang og Chamber Orchestra of Europe hovedbilde
lørdag 
18:00
Operahuset

Vilde Frang og Chamber Orchestra of Europe

Et av verdens fremste kammerorkestre byr på en klassisk godtepose under sitt aller første norgesbesøk – med stjernefiolinist Vilde Frang på laget.

Det er all grunn til å være forventningsfull når Chamber Orchestra of Europe – anerkjent som «det fineste kammerorkester i verden» (BBC 2) – kommer til Operaen i februar.

Gjennom årenes løp har COE spilt i de mest berømte konsertsaler, og sammen med mange av verdens største artister. Nå står samarbeidet med Vilde Frang for tur – hun som grep fiolinen fatt da hun var fire, debuterte med Kringkastingsorkesteret da hun var ti, og som har blitt en internasjonalt ettertraktet og prisbelønt fiolinist. Under denne konserten får vi høre henne briljere i Schumanns fiolinkonsert.

Ellers på programmet står ytterligere to av våre mest elskede klassiske verker.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.