Arrangementet er fullført.

Vil du begynne med drill? Prøvetime og kurs for barn og voksne! hovedbilde
søndag 
12:00

Vil du begynne med drill? Prøvetime og kurs for barn og voksne!

Har du en (pensjonert) drillpike i deg? Eller et barn som vil begynne med drill?

Tigerstaden drill har en drilltropp med flere kurs for barn, ungdom og voksne.

Det er gratis prøvetime og Kick-Off søndag 3. september på Svendstuen Skole.

Til høsten blir det et nytt kurs i anledning et kommende jubileumsår i 2018: Så til alle veterandrillere som har drilla i korps (eller bare har lyst til å prøve seg i voksen alder), dere hjertelig velkomne! Dette blir kjempegøy og er helt upretensiøse workshops og oppvisninger for de som har lyst til å gjøre noe litt annerledes på fritiden. Neste år er det jubileumsår for korps i Norge og da kommer det til å være mye moro. Bli med da vel!

Du får endelig oppfylle drømmen om å hoppe i drilluniform (igjen) og showe i gata med en herlig gjeng!

Les mer her>>

Det finnes også noen ledige plasser igjen på kurs for barn ca. 6-10 år. De trener på Sagene Skole 18-19:00 onsdager.
Er barnet/ungdommen eldre enn 10 år så har vi kurs til de og, da blir de med i en liten gruppe med elever som lærer en teknisk drillkoreografi det er mulighet for og frivillig å stille i nybegynnerklasse på drillkonkurranse med den.

Kurset er åpent for barn fra hele Oslo, det vil si medlemmene går på ulike skoler/jobber/studerer og man møtes og blir kjent på tvers av kurs og alder. Det beste er at foreldrene slipper alt som har med korps, loppis og dugnad å gjøre!
Det er en fordel å være interessert i dans/turn eller ha lyst til å lære kule triks/sjonglering. Drill er for både for gutter og jenter! Hva i alle daaaager er EGENTLIG drill?? Marsjering med en stokk? Nei, det likner veldig på rytmisk sportsgymnastikk og inneholder elemeter fra jazz/ballett/moderne med drillstav, vet du ikke hva drill er for noe så MÅ du se denne fantastiske videoen av det Japanske landslaget.

Pst! Du kan puste ut nå, det nye voksenkurset blir ikke like avansert:

Tigerstaden Drill driver nemlig hovedsakelig med konkurransedrill, men voksenkurset blir enkelt og arrangeres med forbehold om nok påmeldte.

Fullstendig kursprogram finner du her>>

Du finner Tigerstaden Drill på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Åpen dag hos EKT Husdyrpark – gratis inngang
fredag
10:00

Åpen dag hos EKT Husdyrpark – gratis inngang

Velkommen til ÅPEN DAG fredag 3.desember med gratis inngang hele dagen! Ponniridning for barn, tråtraktorer, en julekrybbe du kan gå inn i og et mini hesteshow. Åpent 10-17.

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Bli med inn bak scenen og opplev hvordan teater blir til! Nesten som detektiver skal vi snike oss gjennom teatret, for å lære om og se teatret fra innsiden.

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
lørdag
16:15

Martemos teaterworkshop

Martemos teater viser dere verden! Rollefigurer, musikk, afrikansk tromme, sang, dans og bevegelse inkluderes og utgjør en stor del av teaterworkshopen.