Arrangementet er fullført.

Viking Race hovedbilde
lørdag 

Viking Race

ntso

Viking Race er en hinderløypa som tar sted i skogen i Norge hvor vikingene befant seg 1000 år siden. Viking Race tar deg tilbake i tid til når løping, krabbing, klatring og bæring av tunge ting var en del av hverdagen. Hinderløypen foregår på Oslo Skisenter ved Grefsenkollen i Oslo – vi kan garantere at det blir gøy!

Vi har tre ulike hinderløyper denne helgen: Viking Race Kids, Viking Race Miðgarðr 5k og Viking Race Ásgarðr 10k.

Viking Race Kids er en kortere hinderløypa for barn som er 11 år eller mindre. Viking Race Miðgarðr 5k er en hinderløype for de fleste og har en veldig høy gjennomføringsrate, dermed perfekt for nybegynnere. Men den utfordrer din indre viking fremdeles. Viking Race Ásgarðr 10k har en tøffere løype med mer avanserte hindere, men mulig å gjennomføre for de medium trente. Denne løype er perfekt for du som har gjennomført Viking Race Miðgarðr og vil ha en utfordring.

www.vikingrace.no

Relaterte saker

Eventbilde: «Operasjon Grefsenkollen 1945»
tirsdag

«Operasjon Grefsenkollen 1945»

«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!