Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Viking Race hovedbilde
lørdag 

Viking Race

ntso

Viking Race er en hinderløypa som tar sted i skogen i Norge hvor vikingene befant seg 1000 år siden. Viking Race tar deg tilbake i tid til når løping, krabbing, klatring og bæring av tunge ting var en del av hverdagen. Hinderløypen foregår på Oslo Skisenter ved Grefsenkollen i Oslo – vi kan garantere at det blir gøy!

Vi har tre ulike hinderløyper denne helgen: Viking Race Kids, Viking Race Miðgarðr 5k og Viking Race Ásgarðr 10k.

Viking Race Kids er en kortere hinderløypa for barn som er 11 år eller mindre. Viking Race Miðgarðr 5k er en hinderløype for de fleste og har en veldig høy gjennomføringsrate, dermed perfekt for nybegynnere. Men den utfordrer din indre viking fremdeles. Viking Race Ásgarðr 10k har en tøffere løype med mer avanserte hindere, men mulig å gjennomføre for de medium trente. Denne løype er perfekt for du som har gjennomført Viking Race Miðgarðr og vil ha en utfordring.

www.vikingrace.no

Relaterte saker

Eventbilde: Nerdequiz på Brød & Sirkus
tirsdag
19:00

Nerdequiz på Brød & Sirkus

Hver tirsdag kl 19.00 vil Brød & Sirkus dedikere til ulike universer og stille dine triviakunnskaper på prøve. Er du FAKTISK så fan og nerd som du trodde du var?

Eventbilde: Stand-up på SALT
tirsdag
19:30

Stand-up på SALT

Noen av landets beste komikere inntar SALT sin helt egne standup-scene. SALTs ambisjon er å presentere et program som spenner seg fra unge entusiaster til etablerte kunstnere.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.