Søk i Aktiv i Oslo

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts hovedbilde
lørdag 
21:00
SALT Arena

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

Dragfolkehøgskolens første kull ble uteksaminert i mai, og har nå startet Draggruppen «House of Breadsmules» (Etter sin lærers alias «Cassy Brødskive»).

House of Bredsmules tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.

Selve Viewingpartyet er gratis og starter 30 minutter etter oppsatt tid. Showet først koster 100 kr.

Host for kvelden er Ayama Star. Hun er en av miljøets yngste stjerner, og markert seg på dragscenen med acts av høy kunstneriske kaliber. Hun og flere av aktørene på scene er også en del av DragCore og Open Drag Stage.

Velkommen til en kveld der noen av verdens mest erfarne Dragartister møter byens aller ferskeste queens, kings and creatures!

ID: 20 år

Foto: Johannes Andersen/SALT

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.