Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Victoria Nadine hovedbilde
torsdag 
19:00
Kulturkirken Jakob

Victoria Nadine

Victoria Nadine er en stemme og en artist som både snakker på vegne av og representerer sin generasjon. Det hudløse musikalske uttrykket, og viljen hun har til å åpne hjertet og legge alt på bordet, har gjort 23-åringen fra Skien til en av de mest toneangivende unge artistene i Norge, og en artist hvis fremtid er blant de aller mest spennende.

I 2021 var hun nominert i kategorien Årets gjennombrudd under Spellemannprisen, og under P3 Gull samme år nominert som Årets nykommer, i tillegg til også her i kategorien Årets låt.

Nå er Victoria Nadine tilbake med ny musikk, turné og større ambisjoner enn noensinne. Bli med på en spesiell kveld i Kulturkirken Jakob 2. mars.

Foto: Janne Rugland.

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker
lørdag
18:30

Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!