Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

VIBROdebatt på Sentralen! hovedbilde
torsdag 
18:00

VIBROdebatt på Sentralen!

ntso

Ungdomsorganisasjonen VIBRO har gleden av å invitere til debatt torsdag 31.mars på Sentralen. Gründere Nassima Dzair og Shafi Adan, daglig leder i Ungt Entreprenørskap, Siv Elin Dammen, og PR- og kommunikasjonssjef i Innovasjon Norge, Kristin Welle-Strand, treffes for å diskutere hvorvidt dagens utdanningsløp stimulerer til vekst i gründervirksomhet blant unge. Burde vi gjøre noe annerledes? Fokuserer man på å utvikle sosiale entreprenører i skolen, som også er bevisste på de sosiale og miljømessige aspektene ved sin næringsvirksomhet? Hvilke utfordringer treffer unge entreprenører med flerkulturell bakgrunn på og hvordan kan man jobbe rundt disse?

Gjennom #VIBROdebatt ønsker vi å samle relevante aktører for å formidle kunnskap og erfaringer, og åpne for en annerledes diskusjon rundt temaet entreprenørskap og utdanning. Samtidig ønsker vi å bevisstgjøre unge når det kommer til entreprenørskap og sette problematikken i et større samfunnsperspektiv. Under debatten blir det visning av en episode fra dokumentarserien vår Nye Forbilder, som forteller gründer Shafi Adan sin historie.

Dørene åpner kl. 17:00 – det blir lett servering.

Relaterte saker

Eventbilde: Pizzakurs på Kulinarisk Akademi
fredag
17:00

Pizzakurs på Kulinarisk Akademi

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.

Eventbilde: Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide
lørdag
00:00

Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Gratis omvisning i Botanisk hage
søndag
13:00

Gratis omvisning i Botanisk hage

NHMs guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster, med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.