Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

VIBROdebatt på Sentralen! hovedbilde
torsdag 
18:00

VIBROdebatt på Sentralen!

ntso

Ungdomsorganisasjonen VIBRO har gleden av å invitere til debatt torsdag 31.mars på Sentralen. Gründere Nassima Dzair og Shafi Adan, daglig leder i Ungt Entreprenørskap, Siv Elin Dammen, og PR- og kommunikasjonssjef i Innovasjon Norge, Kristin Welle-Strand, treffes for å diskutere hvorvidt dagens utdanningsløp stimulerer til vekst i gründervirksomhet blant unge. Burde vi gjøre noe annerledes? Fokuserer man på å utvikle sosiale entreprenører i skolen, som også er bevisste på de sosiale og miljømessige aspektene ved sin næringsvirksomhet? Hvilke utfordringer treffer unge entreprenører med flerkulturell bakgrunn på og hvordan kan man jobbe rundt disse?

Gjennom #VIBROdebatt ønsker vi å samle relevante aktører for å formidle kunnskap og erfaringer, og åpne for en annerledes diskusjon rundt temaet entreprenørskap og utdanning. Samtidig ønsker vi å bevisstgjøre unge når det kommer til entreprenørskap og sette problematikken i et større samfunnsperspektiv. Under debatten blir det visning av en episode fra dokumentarserien vår Nye Forbilder, som forteller gründer Shafi Adan sin historie.

Dørene åpner kl. 17:00 – det blir lett servering.

Relaterte saker

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
søndag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.

Eventbilde: Egil Drillo Olsen – Mine kamper
søndag
15:30

Egil Drillo Olsen – Mine kamper

Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – nå har du sjansen til å møte ham på Hadeland Glassverk. I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils liv og enestående karriere.

Eventbilde: Oslo Freedom Forum 2022
mandag
10:00

Oslo Freedom Forum 2022

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.