Arrangementet er fullført.

VIBROdebatt på Sentralen! hovedbilde
torsdag 
18:00

VIBROdebatt på Sentralen!

ntso

Ungdomsorganisasjonen VIBRO har gleden av å invitere til debatt torsdag 31.mars på Sentralen. Gründere Nassima Dzair og Shafi Adan, daglig leder i Ungt Entreprenørskap, Siv Elin Dammen, og PR- og kommunikasjonssjef i Innovasjon Norge, Kristin Welle-Strand, treffes for å diskutere hvorvidt dagens utdanningsløp stimulerer til vekst i gründervirksomhet blant unge. Burde vi gjøre noe annerledes? Fokuserer man på å utvikle sosiale entreprenører i skolen, som også er bevisste på de sosiale og miljømessige aspektene ved sin næringsvirksomhet? Hvilke utfordringer treffer unge entreprenører med flerkulturell bakgrunn på og hvordan kan man jobbe rundt disse?

Gjennom #VIBROdebatt ønsker vi å samle relevante aktører for å formidle kunnskap og erfaringer, og åpne for en annerledes diskusjon rundt temaet entreprenørskap og utdanning. Samtidig ønsker vi å bevisstgjøre unge når det kommer til entreprenørskap og sette problematikken i et større samfunnsperspektiv. Under debatten blir det visning av en episode fra dokumentarserien vår Nye Forbilder, som forteller gründer Shafi Adan sin historie.

Dørene åpner kl. 17:00 – det blir lett servering.

Relaterte saker

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
torsdag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform! 

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
søndag
16:15