Arrangementet er fullført.

VIBROdebatt på Sentralen! hovedbilde
torsdag 
18:00

VIBROdebatt på Sentralen!

ntso

Ungdomsorganisasjonen VIBRO har gleden av å invitere til debatt torsdag 31.mars på Sentralen. Gründere Nassima Dzair og Shafi Adan, daglig leder i Ungt Entreprenørskap, Siv Elin Dammen, og PR- og kommunikasjonssjef i Innovasjon Norge, Kristin Welle-Strand, treffes for å diskutere hvorvidt dagens utdanningsløp stimulerer til vekst i gründervirksomhet blant unge. Burde vi gjøre noe annerledes? Fokuserer man på å utvikle sosiale entreprenører i skolen, som også er bevisste på de sosiale og miljømessige aspektene ved sin næringsvirksomhet? Hvilke utfordringer treffer unge entreprenører med flerkulturell bakgrunn på og hvordan kan man jobbe rundt disse?

Gjennom #VIBROdebatt ønsker vi å samle relevante aktører for å formidle kunnskap og erfaringer, og åpne for en annerledes diskusjon rundt temaet entreprenørskap og utdanning. Samtidig ønsker vi å bevisstgjøre unge når det kommer til entreprenørskap og sette problematikken i et større samfunnsperspektiv. Under debatten blir det visning av en episode fra dokumentarserien vår Nye Forbilder, som forteller gründer Shafi Adan sin historie.

Dørene åpner kl. 17:00 – det blir lett servering.

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.