Arrangementet er fullført.

Verdenscuprenn i parallellslalåm hovedbilde
mandag 
14:00
Holmenkollen Ski Arena

Verdenscuprenn i parallellslalåm

NYHET: Verdenscuprenn i parallellslalåm 1. januar

Den 1. januar 2018 inviterer Holmenkollen Skifestival til premiere på FIS verdenscuprenn i parallellslalåm! Det er de 32 beste kvinnelige og mannlige alpinistene som skal kjempe om seier i Kollen – ned en spesialbygget bakke som starter på VM-haugen og går ned over veien i unnarennet. Ballem er 180 meter, med 18 porter og ett hopp. Dette blir rått, heftig og fartsfylt!

Ikke gå glipp av festen! Kjøp billetter her!

Rennet starter klokken 16.05 og samler verdens 32 beste alpinister (16 kvinner og 16 menn) til dyst ned en 180 meter lang bakke med 18 porter og ett hopp.

Servering, god stemning og barneaktiviteter

Fra arenaen åpner klokken 14.00 vil du møte en spennende, lyssatt arena med flomlys og en spektakulær alpinbakke! Publikumsteltet åpner samtidig som arenaen åpnes, og det er også da vi setter igang med aktiviteter for barna.

Utover selve slalåmrennet kan du nyte god mat og drikke i festivalgata eller i publikumsteltet. Vi har også egen DJ (DJ SOLLI) som er kjent for å skape fantastisk stemning! Vær klar når showet starter like etter klokken 16.00!

Program

14:00 Arenaen åpner
14:00 Festivalgate og barneaktiviteter åpner
16:05 Audi FIS Ski World Cup 2018 START
18:05 Audi FIS Ski World Cup 2018 SLUTT

FAKTA AUDI FIS SKI WORLD CUP 2018 OSLO:

  • Arrangeres av Holmenkollen Skifestival 1. januar 2018 klokken 16:05. Arenaen åpner klokken 14.00. Heming Alpint er ansvarlig for teknisk gjennomføring.
  • Bakken er 180 meter lang, består av 18 porter og ett hopp og bygges som et stillas fra VM-haugen og ned i motbakken i hoppbakken. Hvert heat avgjøres i 2 omganger – 1 i hver løype (rød/blå)
  • De fire beste alpinistene i verdenscupen totalt + de 16 beste slalåmkjørerne i verden er invitert, både damer og herrer
  • Rennet er et såkalt ”City Event” som er initiert av FIS, og har blitt arrangert i blant annet Stockholm, Moskva og München
  • Holmenkollen Skifestival arrangerer fra før verdenscup i nordiske grener og skiskyting samt rulleskirennet Holmenkollen Skishow
  • Billettene legges ut for salg torsdag 26 oktober. Mer informasjon finnes på cityeventoslo.no

 

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Bandet TubalCain og Lilith
torsdag
20:00

Konsert med Bandet TubalCain og Lilith

På selvlagde instrumenter laget av skrot og utrangerte gjenstander skapes et særegent og spennende lydbilde.

Eventbilde: Romdagen 2021 på Teknisk museum
lørdag

Romdagen 2021 på Teknisk museum

I løpet av dagen får du vite mer om hva som skjer i solsystemet, utfordringer med søppel i rommet og 60 år med bemannet romferd.

Eventbilde: Ostefest på Mathallen
lørdag

Ostefest på Mathallen

Annethvert år samles landets beste osteprodusenter til Norgesmesterskap i Ost – og for første gang kan publikum bli med på moroa!