Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bli med på vennskapsdag! hovedbilde
lørdag 
12:00
St.Hanshaugen Park

Bli med på vennskapsdag!

Vennskapsappen Venn arrangerer, i samarbeid med Magan Gallery fra NRKs Vennejakten, en gratis Vennskapsdag for Oslos innbyggere!

Målet er å legge til rette for nye bekjentskaper og vennskap gjennom aktiviteter, grilling og musikk, og samtidig vise frem ulike sosiale aktivitets- og hobbytilbud som er tilgjengelig i Oslo.

En rekke lokale tilbydere av aktiviteter stiller opp. Det blir selvforsvarskurs, dans, brett- og parkspill og DJ Kahoun og Leca skal spille.

Tønnegriller, tepper, fat og bestikk er tilgjengelig, så alt du trenger å ta med er mat du vil grille.

Ta med en venn, eller kom alene og møt nye!

Lørdag 26. august kl. 12.00-17.00 i St. Hanshaugen park.

Mobilappen Venn og Magan Gallery:

Den gratis vennskaps- og aktivitetsappen Venn er blant landets fremste vennskapsplattformer, og har siden lansering koblet over 20.000 vennskap i Norge.

Finn ut mer

Daglig leder Jesper Algaard møtte programleder Magan Gallery under innspilling av NRKs Vennejakten. En felles lidenskap for vennskap og sosialisering gjorde at de kjapt fant tonen, og ble enige om å arrangere en Vennskapsdag for Oslos innbyggere.

– Fra vårt arbeid med mobilappen Venn er vår oppfatning at den enkleste måten å bidra til økt sosial aktivitet er å lage møteplasser hvor man kan treffe andre vennesøkende, og gjerne gjennom sosiale aktiviteter.

Derfor spurte vi Oslo Kommune om lov til å arrangere en Vennskapsdag i St. Hanshaugen park, hvor vi gjør det enkelt for Oslos innbyggere å bli kjent med nye mennesker og aktivitetstilbud.

– Vi håper dette kan være et bidrag til at Oslos befolkning blir litt mer sosialt aktive, både på den aktuelle dagen, men også på lengre sikt. Kanskje dette kan bli en årlig tradisjon? 

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Vinn herlig lunsj for 4 personer på Hovedbanen Spiseri!
onsdag
00:00

Vinn herlig lunsj for 4 personer på Hovedbanen Spiseri!

Ta med deg venner eller familie og nyt en deilig lunsj midt i hjertet av Oslo.

Eventbilde: Winemakers Dinner med vinhuset Ioppa
onsdag
19:30

Winemakers Dinner med vinhuset Ioppa

En uforglemmelig kveld hvor du blir servert deilige italienske viner fra vinhuset Ioppa, og en meny som passer til vinene.