Søk i Aktiv i Oslo

Velkommen til YOGA PÅ KONGEN hovedbilde
fredag 
11:00

Velkommen til YOGA PÅ KONGEN

Finn roen og nyt morgenstemning med YOGA PÅ KONGEN – vårt helt nye konsept!

Tid: fredag 19. august kl 11-12
Sted: Kongen Marina, Frognerstranda 4, 0250 Oslo
Påmelding: send epost til mariann@kongenmarina.no

Pris Yoga enkel pakke: 100,- ink bading, SUP, sol og kaffe.
Pris Yoga sauna pakke: 200,-ink bading, SUP, sol og kaffe og Kongens Sauna Dome!

Vi møtes på brygga i finværet eller vi sees i Beach Baren om det regner, vi lover dere helt KONGE balansert atmosfære uansett!
PS. Etter Yoga-klassen får de som vil muligheten til å teste noen yogaøvelser på SUP!

Vi har maks 40 plasser – så førstemann til mølla!

Bli kjent med vår egen yogadronning på Kongen, Nina!
Nina har undervist på flere yogastudier og vært lærer på flere yogautdanninger. Hun har en bred bakgrunn fra både Ashtanga yoga, Virya yoga, Mediyoga Jivamukti yoga, Terapeutisk yoga, yoga for gravide, yoga for barn og barselyoga. Hun er til daglig Osteopat på Klinikkforalle hvor hun jobber med ulike muskel- og skjelettutfordringer, smerter, stressrelaterte plager, pust og avspenning. Hun er varm og forståelsesfull, samtidig som hun har humor og letthet nok til å gjøre hver time til en svært positiv opplevelse. Hun er opptatt av at alle har ulike historier og at hvert menneske skal kunne lytte innover og få kontakt med både kroppen og toppen.

Yoga-klassen er for alle. Lett dynamiske bevegelser, pust og avspenning. Kjenn hvordan kroppen slipper spenninger, pusten beveger seg i hele kroppen og energien lades opp!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Babydans
fredag
11:00

Babydans

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Østkantspellet 2022
fredag
19:00

Østkantspellet 2022

Historien om Vålerenga, bydelen, klubben og folka på østkanten pakkes inn i dine musikalske Vålerenga-favoritter. Det blir latter, tårer, jubel og allsang når vi endelig møtes igjen!