Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Velkommen til Norges råeste dinnerparty! hovedbilde
lørdag 
18:45
Wallmans

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

La deg forføre av visuelt slående bilder, en intim atmosfære og et sprudlende ensemble. Du vil forlate Wallmans med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen!

Med over 20 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har de tatt årets show til nye høyder. Med Side Show trekker de linjer tilbake til sirkusets mystiske opprinnelse og beviser at Wallmans er noe annet, noe på siden. Noe du ikke finner på andre scener i Oslo og Norge.

Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten, eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Her får du en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen. Du vil oppleve musikk fra unge norske artister og produsenter, via store soulikoner som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Marvin Gaye, til god gammeldags Rock ’n Roll.

Les mer.

Leave happier
Wallmans har et så gjennomført konsept at de kan garantere at du vil dra derfra litt lykkeligere enn da du kom. Deres dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Book en kveld du sent vil glemme her.

Relaterte saker

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
19:30

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Williamsburg by Night
fredag
19:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!

Eventbilde: Mini-Dansecamp 4-6 år – sommerferien 2023
lørdag
00:00

Mini-Dansecamp 4-6 år – sommerferien 2023

Norsk Ballettinstitutt gjentar tidligere suksess med «Mini-Dansecamp» for deres yngste dansere i sommer! Velkommen til alle 4-6 år på NBI Majorstua!