Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Norges råeste dinnerparty! hovedbilde
fredag 
18:45
Wallmans

Norges råeste dinnerparty!

La deg forføre av visuelt slående bilder, en intim atmosfære og et sprudlende ensemble. Du vil forlate Wallmans med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen!

Med over 20 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, har de tatt årets show til nye høyder. Med Side Show trekker de linjer tilbake til sirkusets mystiske opprinnelse og beviser at Wallmans er noe annet, noe på siden. Noe du ikke finner på andre scener i Oslo og Norge.

Unn deg selv en hyggelig datenight med kjæresten, eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Her får du en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Live musikk, forførende, eksplosiv dans og akrobatikk i verdensklasse står på menyen. Du vil oppleve musikk fra unge norske artister og produsenter, via store soulikoner som Aretha Franklin, Stevie Wonder og Marvin Gaye, til god gammeldags Rock ’n Roll.

Les mer.

Leave happier
Wallmans har et så gjennomført konsept at de kan garantere at du vil dra derfra litt lykkeligere enn da du kom. Deres dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Book en kveld du sent vil glemme her.

Relaterte saker

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Dansens Dager 2024
fredag
12:00

Dansens Dager 2024

Opplev dans over hele Oslo. Alle som ønsker er velkommen – både på dansegulvet eller som publikummere. Alle arrangementer er gratis.