Arrangementet er fullført.

Vegetarkurs med Masalamagic hovedbilde
onsdag 
18:00
Masalamagic AS

Vegetarkurs med Masalamagic

Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjon i kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg i linser og bønner. Kjøkkenet er at av de beste når det kommer til vegetarmat!

Kurset inneholder :

–       Foredrag om krydder og ingredienser

–       Detaljert gjennomgang av oppskrifter

–      Praktisk instruksjon og veiledning

Gjennom dette kurset lærer du å lage smakfulle vegetarretter av linser og bønner, og hemmeligheten bak herlige kryddersammensetninger. Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og indiske blandinger. Festbrødet nan og raita er også en del av matkurset. Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel. Kvalitetsrik basmatiris og Nirus autentiske chutney blir servert til. Etter maten serveres du munnoppfrisker av anis, kandisert anis, kardemommekapsler og kandisukker.

Kurset inkluderer :

–       Kurskjøkken

–       Ingredienser

–       Utstyr

–       Kokkekurs

–       Oppskrifter

–       Rengjøring og oppvask

–       Et autentisk måltid

Etter dette kurset kan du de beste triksene for å lage autentisk indisk vegetarmat og imponere nære med smakfulle retter til en vegetarmiddag.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.