Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vegetarkurs med Masalamagic hovedbilde
onsdag 
18:00
Masalamagic AS

Vegetarkurs med Masalamagic

Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjon i kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg i linser og bønner. Kjøkkenet er at av de beste når det kommer til vegetarmat!

Kurset inneholder :

–       Foredrag om krydder og ingredienser

–       Detaljert gjennomgang av oppskrifter

–      Praktisk instruksjon og veiledning

Gjennom dette kurset lærer du å lage smakfulle vegetarretter av linser og bønner, og hemmeligheten bak herlige kryddersammensetninger. Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og indiske blandinger. Festbrødet nan og raita er også en del av matkurset. Avslutningsvis får du servert et deilig måltid på ekte indisk vis hvor du lærer å spise uten kniv og gaffel. Kvalitetsrik basmatiris og Nirus autentiske chutney blir servert til. Etter maten serveres du munnoppfrisker av anis, kandisert anis, kardemommekapsler og kandisukker.

Kurset inkluderer :

–       Kurskjøkken

–       Ingredienser

–       Utstyr

–       Kokkekurs

–       Oppskrifter

–       Rengjøring og oppvask

–       Et autentisk måltid

Etter dette kurset kan du de beste triksene for å lage autentisk indisk vegetarmat og imponere nære med smakfulle retter til en vegetarmiddag.

Relaterte saker

Eventbilde: PINPIN inviterer til Bottomless brunch – hver lørdag!
lørdag
12:00

PINPIN inviterer til Bottomless brunch – hver lørdag!

Nyt så mye mat og drikke du vil mens husets DJ sørger for god stemning!

Eventbilde: En sommerkveld på Oslofjorden
lørdag
19:00

En sommerkveld på Oslofjorden

Len deg tilbake, nyt naturen og de vakre omgivelsene, mens du nyter reker fra en fristende rekebuffet. Oppdag Oslo og naturen fra fjordperspektiv på en tradisjonell seilskute.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
19:00

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.