Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vega holder sommeråpent hele juli hovedbilde
lørdag 
Vega scene

Vega holder sommeråpent hele juli

Billetter 100 kr hele juli!

For første gang holder Vega sommeråpent i juli; onsdag til søndag byr de på både aktuelle kinofilmer, samt noen av deres absolutte sommerfavoritter.

«You Just Gotta Keep Livin’ Man. L-I-V-I-N.» 

– David Wooderson, Dazed and Confused

 

I tillegg til aktuelle filmer som ELVISBEAUTIFUL BEINGSVEGG VEGG VEGG og MEMORIA har de også funnet frem deres sommerfavoritter blant eldre titler. Fellesnevneren for disse er at de oser av feriestemning – på godt og vondt.

Billettprisen er en hundrings enten du vil på chatertur med Adèle Exarchopoulos, på stekhet heisatur med Selena, Vanessa, Ashley og Rachel eller ta en blås med Matthew McConaughey.

I sal 3 finner du et spesialprogram med filmer som de mener passer mer eller mindre godt som en double feature. Filmene kan skildre samme følelsesmessige tilstand, ha overlappende tematikk eller estetikk. Besøk nettside for å se dette programmet – filmer som passer sammen og spiller etter hverandre i samme sal.

Relaterte saker

Eventbilde: VEGG VEGG VEGG – Chirag og Magdi
fredag
18:15

VEGG VEGG VEGG – Chirag og Magdi

VEGG VEGG VEGG følger Chirag og Magdi, to av Norges største popstjerner, gjennom to dramatiske år hvor de investerer alt av penger og tid i et «immersive show» som skal fremføres for kun 100 personer.

Eventbilde: Reprise / Sommerkino på SALT
torsdag
21:00

Reprise / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten.

Eventbilde: Oslo Pix Filmfestival
mandag

Oslo Pix Filmfestival

Fra 29. august – 4. september er det Oslo Pix Filmfestival med filmvisninger på Ringen Kino, Vega Scene, og på mindre lokale scener på Løkka, samt gratis utevisninger på Schous plass. I tillegg byr de på mange spennende gjester, filmsamtaler, fester og alt annet som hører til på en filmfestival.