Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Varm melk med honning på SALT hovedbilde
mandag 
19:00
SALT Art - Music

Varm melk med honning på SALT

Så…hva er greia med denne forelskelsen egentlig? Hadde den kommet i pulver eller pilleform ville den vært strengt forbudt. Og hva er greia med denne kjærligheten? Som løfter deg opp til himmels, for så å slippe taket og knuse deg i tusen biter. Og dette livet som varer og varer, men som egentlig bare varer et lite øyeblikk. Akkurat som varm melk…før den blir kald.

«Varm melk med honning» er et teaterstykke om Ronja og Oda. Når stykket begynner er de unge voksne, og det er morgen. De kjenner hverandre ikke. Husker ikke engang hva den andre heter. «Hva skjedde i går? Vi har da klær på…? Og hva skjer i morgen? Jeg kan jo ikke gå tilbake til å være meg uten deg nå.»

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.

Les mer om forestillingen her.

SALT har bordservering, mat og drikke bestilles via app. Menyer og mattilbud finnes her: salted.no/food

SALT avholder flere arrangementer hver dag – se hele programmet her: salted.no/program

Les mer om SALT her.

Relaterte saker

Eventbilde: Reisen til julestjernen – med Égal Teater
fredag
17:30

Reisen til julestjernen – med Égal Teater

Reisen til julestjernen er en klassisk juleforestilling som er en viktig del av juletradisjonen i Norge. Vil de gode kreftene seire denne julen også?

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.

Eventbilde: Jonna Støme – Ikaros
fredag
22:30

Jonna Støme – Ikaros

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.