Arrangementet er fullført.

Vamp konsert hovedbilde
onsdag 
17:00
Son Spa

Vamp konsert

Ikke gå glipp av denne sommerkonserten med Vamp i vannkanten på Son Spa!

Etter ca. 1 000 000 solgte plater, har Son Spa æren av å invitere til sommerkonsert med Vamp på Son Spa . Vamp står for klassikerne «Tir’na noir» og «Månemannen», samt andre herlige låter.

Kjøp billett nå, og bli med på en uforglemmelig sommerkveld!

I år er det 25 år siden Vamp kom ut med sitt aller første album, ”God morgen søster”.Vamps velkjente sang Tirn’a Noir er fra dette albumet. De startet samarbeidet med lyrikeren, Kolbein Falkeid i 1991 og allerede året etter fikk de platekontrakt. ”Tir na Noir” ble sluppet som singel og startet eventyret på alvor. Vamp snappet sin første Spellemann foran ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum med sitt første album. I dag tilhører Vamp eliten av norsk musikkliv.

De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann og høstet mye heder og ære , bl.a Spellemannpriser og Prøysenprisen. Senest i fjor høst mottok de Medaasprisen 2017. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine. Det er bare å glede seg.

NB! Klokken 17:00 serveres grillbuffet – 455,- per pers.

Finn arrangementet på Facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»