Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vamp konsert hovedbilde
onsdag 
17:00
Son Spa

Vamp konsert

Ikke gå glipp av denne sommerkonserten med Vamp i vannkanten på Son Spa!

Etter ca. 1 000 000 solgte plater, har Son Spa æren av å invitere til sommerkonsert med Vamp på Son Spa . Vamp står for klassikerne “Tir’na noir” og “Månemannen”, samt andre herlige låter.

Kjøp billett nå, og bli med på en uforglemmelig sommerkveld!

I år er det 25 år siden Vamp kom ut med sitt aller første album, ”God morgen søster”.Vamps velkjente sang Tirn’a Noir er fra dette albumet. De startet samarbeidet med lyrikeren, Kolbein Falkeid i 1991 og allerede året etter fikk de platekontrakt. ”Tir na Noir” ble sluppet som singel og startet eventyret på alvor. Vamp snappet sin første Spellemann foran ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum med sitt første album. I dag tilhører Vamp eliten av norsk musikkliv.

De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann og høstet mye heder og ære , bl.a Spellemannpriser og Prøysenprisen. Senest i fjor høst mottok de Medaasprisen 2017. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine. Det er bare å glede seg.

NB! Klokken 17:00 serveres grillbuffet – 455,- per pers.

Finn arrangementet på Facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Få med deg ‘My Darling Clementine’ på Abelone!
torsdag
21:00

Få med deg ‘My Darling Clementine’ på Abelone!

Opplev My Darling Clementine med deres nyeste, kritikerroste utgivelse ‘Country Darkness – the songs of Elvis Costello’.

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.