Arrangementet er fullført.

Vamp konsert hovedbilde
onsdag 
17:00
Son Spa

Vamp konsert

Ikke gå glipp av denne sommerkonserten med Vamp i vannkanten på Son Spa!

Etter ca. 1 000 000 solgte plater, har Son Spa æren av å invitere til sommerkonsert med Vamp på Son Spa . Vamp står for klassikerne «Tir’na noir» og «Månemannen», samt andre herlige låter.

Kjøp billett nå, og bli med på en uforglemmelig sommerkveld!

I år er det 25 år siden Vamp kom ut med sitt aller første album, ”God morgen søster”.Vamps velkjente sang Tirn’a Noir er fra dette albumet. De startet samarbeidet med lyrikeren, Kolbein Falkeid i 1991 og allerede året etter fikk de platekontrakt. ”Tir na Noir” ble sluppet som singel og startet eventyret på alvor. Vamp snappet sin første Spellemann foran ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum med sitt første album. I dag tilhører Vamp eliten av norsk musikkliv.

De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann og høstet mye heder og ære , bl.a Spellemannpriser og Prøysenprisen. Senest i fjor høst mottok de Medaasprisen 2017. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine. Det er bare å glede seg.

NB! Klokken 17:00 serveres grillbuffet – 455,- per pers.

Finn arrangementet på Facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Operafest for alle
fredag
19:00

Operafest for alle

Her byr de på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis.

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.