Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vamp konsert hovedbilde
onsdag 
17:00
Son Spa

Vamp konsert

Ikke gå glipp av denne sommerkonserten med Vamp i vannkanten på Son Spa!

Etter ca. 1 000 000 solgte plater, har Son Spa æren av å invitere til sommerkonsert med Vamp på Son Spa . Vamp står for klassikerne “Tir’na noir” og “Månemannen”, samt andre herlige låter.

Kjøp billett nå, og bli med på en uforglemmelig sommerkveld!

I år er det 25 år siden Vamp kom ut med sitt aller første album, ”God morgen søster”.Vamps velkjente sang Tirn’a Noir er fra dette albumet. De startet samarbeidet med lyrikeren, Kolbein Falkeid i 1991 og allerede året etter fikk de platekontrakt. ”Tir na Noir” ble sluppet som singel og startet eventyret på alvor. Vamp snappet sin første Spellemann foran ringrevene Bjørn Eidsvåg og Jan Eggum med sitt første album. I dag tilhører Vamp eliten av norsk musikkliv.

De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann og høstet mye heder og ære , bl.a Spellemannpriser og Prøysenprisen. Senest i fjor høst mottok de Medaasprisen 2017. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine. Det er bare å glede seg.

NB! Klokken 17:00 serveres grillbuffet – 455,- per pers.

Finn arrangementet på Facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Mari Boine – Oslo Konserthus
lørdag
20:00

Mari Boine – Oslo Konserthus

Mari Boine skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten fra alle og enhver.

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
21:00

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!

Eventbilde: Urbane Totninger – Chat Noir
lørdag
21:00

Urbane Totninger – Chat Noir

I 2023 kommer Innlandets aller største showsuksess endelig til Oslo og Chat Noir. Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd.