Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Valentines på Østbanehallen hovedbilde
torsdag 
Østbanehallen

Valentines på Østbanehallen

Gavetips til Valentines!

14. februar er det Valentinsdagen. Dette er dagen du kan vise hvor mye du setter pris på din kjære men en omtenksom gave. Men det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gi. I Østbanehallen har vi et stort utvalg av gaver og opplevelser, og her finner du garantert noe som passer perfekt!

Hva med en stor gavekurv med masse god mat til matelskeren? En kreativ, og morsom gave til mor. Hos Flavours Food Market finner du masse unike og gode produkter, som søte gaveesker med sjokolade fra Summerbird, te fra tetøsene, nystekte kanelboller, spekeskinke, økologisk eplemost fra Dyregård, og masse forskjellig typer ost.

Eller hva med en velværegave? Produktene fra L’Occitane passer perfekt til han eller hun som liker å ta vare på kropp og hud. Skjem bort kjæresten og lag en spakveld med produkter som dusjolje, deilige parfymer, luksuriøs ansiktspleie, mykgjørende kremer og andre velværeprodukter til kropp, hud og hår.

Om du vil gå for den tradisjonelle varianten, har vi masse sjokolade og andre søtsaker hos Dropsen. Her har de hjerte-gaveesker, sjokoladehjerter, hjertedrops – alt det søte og gode du kan tenke deg til en som holder hjertet ditt nær. Har du dårlig tid har de ferdige gaveposer i alle prisklasser, eller så kan du plukke ut dine favoritter og få din helt egne, skreddersydde gavepose.

Ta dem med på en romantisk middag. En middag ute kan være akkurat det de både trenger og ønsker seg. Vekk fra maset og stresset i hverdagen, og bare kose seg sammen med dem man er glad i. Book et bord på en av våre restauranter i Østbanehallen og spis middag i koselige omgivelser.

Her finner du et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak. Du kan sjekke ut de forskjellige menyene til restaurantene her.

Relaterte saker

Eventbilde: Nysgjerrig på cocktail og kunst?
torsdag
19:00

Nysgjerrig på cocktail og kunst?

Her kickstartes sommerferien med norsk gatekunst og miksing av cocktails! Lær å mikse cocktails og få omvisning av norsk gatekunst hos galleri M35.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
lørdag

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.