Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Valentines Day på Kulinarisk Akademi hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi

Valentines Day på Kulinarisk Akademi

Lurer du på hvordan du kan overraske din kjære denne valentinsdagen? Eller vil du samle gode venner for en hyggelig aktivitet denne ettermiddagen? Kulinarisk Akademi har satt opp tre lærerike og smaksfulle opplevelser!

Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen og Sagene.

Italiensk mat og vin i kombinasjon 
Her får dere en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere. Dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner. Denne kvelden er dere ikke selv med å lage mat, fokuset ligger på å lære om og kjenne på ulike smakskombinasjoner. Dere kan bare lene dere tilbake og nyte det som blir servert, og la Kulinarisk Akademis kompetente kokkener og vinkelnere gi dere en opplevelse utenom det vanlige.

Les mer.

Fransk vin og mat 
Dere blir servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner. Dere kan bare lene dere tilbake å nyte det som blir servert og la kokkenes og vinkelnerens engasjement smitte over på dere.

Les mer.

Streetfood
På dette kurset er dere selv med og tilbereder kveldens meny! Maten spises underveis i kurset, og på menyen er steam buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), ceviche leche de tigre (Peru), koftekebab av lam, yoghurt, naan (Tyrkia), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert. (Menyen kan variere noe.)

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Kontroll – forsøk på å temme verden
tirsdag
00:00

Kontroll – forsøk på å temme verden

Menneskene tar stadig mer kontroll over omgivelsene. Dette har ført til at vi i dag står overfor store utfordringer. Hvordan kan vi se for oss andre framtider? Kan vi finne nye måter å leve med og av dyr?

Eventbilde: Studentkvelder på OCHE
tirsdag
16:00

Studentkvelder på OCHE

Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.

Eventbilde: Sunna’s Musikkbingo
tirsdag
19:00

Sunna’s Musikkbingo

En morsom kombinasjon av bingo & musikkquiz som resulterer i masse moro!