Arrangementet er fullført.

Utstillingsåpning og naturleker hovedbilde
søndag 
12:00
Besøkssenter våtmark Oslo

Utstillingsåpning og naturleker

VELKOMMEN TIL UTSTILLINGSÅPNING
Endelig er det klart for å vise Besøkssenterets flotte nye utstilling om fugler i våtmarka til publikum! Dette blir en innholdsrik dag med offisiell åpning og snorklipping, kake og spennende aktiviteter for hele familien.

Kan du lure ulven!? Vi lærer spennende leker for hele familien, som gjør barna glad i naturen og som dere kan bruke hjemme.
Eller frister det kanskje med en spennende dragefortellerstund for store og små rundt bålet? Ta gjerne med en nabofamilie og bli med på festlighetene!

PROGRAM:
12:00 – Offisiell utstillingsåpning, snorklipping og servering av kake og «våtmarksbrus».
12:30 – Trollbindende dragefortellerstund for store og små rundt bålet.
13:00 – Kan du lure ulven? En spennende naturlek! Fra rundt 6 år.
14:00 – Snekring av kasser til både fugler, flaggermus og flere andre (en gratis kasse pr. familie). Ta gjerne med egen hammer!

I tillegg vil ringmerking av fugl vil pågå hele dagen. Her kan du oppleve fuglene på skikkelig nært hold!

Ta med familie og venner til den idylliske, gamle husmannsplassen på Lilleøya og lær mer om den unike naturen som finnes på Fornebu. Vi har aktiviteter som passer for både store og små, samt servering av vafler, kaffe, te og saft.

På Lilløyplassen behøver du aldri å kjede deg, for både barn og voksne kan fritt utforske naturen i området rundt senteret. Kanskje får dere øye på rådyrene som bor her ute, eller oppdager spennende fugler og dyr i naturreservatet? I tillegg har vi flere selvstyrte aktiviteter, som dere kan benytte i hele åpningstiden:

– Fugletitting og fugleaktiviteter med «fuglesekken»
– Utlån av kikkert
– Naturbingo
– Hagespillet «kollaps!» (mer kjent som jenga – væravhengig)
– Ta bilde av deg selv som en ugle eller et ekorn
– Gå som en gråhegre
– Trehuske
– Tegnekrok
– Bibliotek med naturbøker
– Spennende innendørs utstilling (åpner denne søndagen)

Alle aktiviteter er gratis og uten påmelding!

Lilløyplassen ligger en kort spasertur unna parkeringsplassen ved Oksenøyveien 100. For veibeskrivelse og kart til Lilløyplassen, følg denne lenken: https://www.vatmarkoslo.no/avdeling-lilloyplassen/veibeskrivelse-til-lilloyplassen/ .
Bevegelseshemmede kan kjøre til døren (gi beskjed for åpning av bom).

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram @lilloyplassen hvis du vil få med deg stemningen på senteret, spennende nyheter og selvfølgelig fremtidige arrangementer. :-)

Velkommen ut i naturen!

Relaterte saker

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
søndag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.